Wilco gaat naar huis

Wilco gaat naar huis

Wilco heeft op de zoemer gedrukt, hij moet even wat kwijt. Zodra de groep bijeen zit begint Wilco te vertellen.

Ik heb op de toeter gedrukt omdat ik naar mijn gevoel klaar ben. Ik ga naar huis, ik ben klaar. Ik heb een goed gevoel erover, heb nergens spijt van. Misschien van het gesprek met de kippen, maar dat zal ik thuis zien. Ik denk dat ik goed zichtbaar ben geweest en ben trots op mezelf. Ik kwam hier met een zwarte baard binnen maar ga met een grijze baard weg. Het wordt me echt teveel. Hij geeft aan dat het in de groep momenteel heel goed voelt, maar dat hij het tijd vindt om te vertrekken en plaats te maken voor iemand anders die vol energie is. Vanavond wil Wilco nog ouderwets feesten en lekker zuipen als het mogelijk is met bier pong. Ook zal ik morgen nog een gesprekje aangaan met iedereen. Ik ben trots op mijzelf en heb me overal voor ingezet. Het goede gevoel gaat uit me en ik verlies de energie. Ook ben ik thuis nodig! De bewoners respecteren zijn keuze, maar Ivan heeft het er moeilijk mee. Hij staat verdrietig te werken aan de hindernisbaan. Wilco beloofd nog met hem te gaan praten maar had hem gisteren al voorbereid. Morgen zal Wilco dus Utopia verlaten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Manon at 22:48

    Erg jammer, weer een harde werker die Utopia verlaat! Al begrijp ik zijn keuze wel en wil hij naar zijn kinderen toe! Ze zullen Wilco nog erg gaan missen daar in Utopia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *