Gina voelt zich schuldig tegenover Vanessa

Gina voelt zich schuldig tegenover Vanessa

We gaan even terug naar vanmiddag, LauraB, Gina en Gaby zaten wat te naaien. Al snel komt LauraB met de vraag hoe het nou precies zit tussen Gina en Mark.

Gina vertelt dat het onwijs leuk is tussen haar en Mark. Ik lag alleen wel heel de nacht wakker, gelukkig heb ik wel een beetje geslapen. LauraB vraagt hoe dat komt en Gina legt uit dat ze zich schuldig voelt tegen over Vanessa. Als ik daaraan ga denken, dan denk ik bij mezelf twee weken terug was er voor haar nog niks aan de hand. Naja, zelfs een week terug nog. Toen heeft ze nog een brief naar hem gestuurd en alles. En dan in één keer dit. Het is heel erg dubbel, want het liefst wil je elkaar gewoon vasthouden, maar aan de andere kant wil ik Vanes gewoon de tijd gunnen om het te verwerken. Daar zit ik dan de hele nacht over te piekeren. LauraB begrijpt het wel, je doet het niet expres benadrukt ze. En Mark is eerlijk geweest in zijn brief naar Vanessa. Je wilt nooit iemand pijn doen, maar je kunt je gevoel niet altijd sturen. Al snel gaat het over de relatie zelf. Gina geeft toe dat ze wel een beetje gek wordt van haar eigen gegiechel. Maar de beginfase is altijd leuk en spannend. Voor je het weet zit je in een sleur en moet je elkaar eigenlijk niet meer, zegt Laura grappend. Gina kan hier wel om lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Claire at 22:17

  Gina vind ik achterbaks met dr “ongeschreven regel”
  Weet niet welk boek zij bedoeld maar ik heb hem al uit!!

 2. joyce madarie zweers at 17:12

  gina is niet verliefd op mark , gina zit met de kop bij rob nu . gina had een maatje nodig en ze wist op dat moment niet dat rob , de poort binnen zou lopen , eerste 4 dagen achter bjorn , en dan mark en nu weer rob , let maar op dat wordt nummer 3 , tot er weer een hunk binnen loopt . en dat ze zich schuldig tegen over vanessa , had ze eerder aan moeten denken , toen ze met mark het bed in stapte . en liggen te krikken .

 3. lena at 19:34

  Hoezo verdient vanessa beter. Hij is nooit gek op vanessa geweest. Zij drong zichzelf op. En ja mark is nu echt verliefd en niet dat nep gedoe. En inderdaad vanessa moet iemand zoeken die wel echt gevoelens heeft voor haar. Laat deze mensen gewoon gelukkig zijn. Met van fles was er sowieso geen toekomst.

 4. harry at 18:06

  nou dat mag ook wel!!!!!en mark ook . hoe was het ook weer met getrouwde mannen een relatie gehad.nou je gaat gewoon verder. ook van mark is het niet in orde. vanessa verdient beter!!!!!!!!!!!!!!!!!wat een rommel maken jullie ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *