Jessie roept de groep bij elkaar voor een onthulling

Jessie roept de groep bij elkaar voor een onthulling

Jessie roept iedereen bij elkaar en neemt het woord tegenover de groep. Hij staat op het open terrein voor de silo en naast hem staat een voorwerp op een tafeltje. Jessie trekt zijn handschoenen aan en zegt dat het zover is. In de tijd dat we hier zitten, en al veel verder daarvoor, maakten we kistjes. Nu is het moment daar, de onthulling van het limited edition kistje. Jessie legt uit dat er slechts vijfhonderd kistjes zijn, waarop het logo geplaatst is. Alle kistjes zijn genummerd. Ook wordt er een foto meegeleverd. Jessie trekt onder luid gejuich het kleedje weg en er verschijnt een kistje in een doorzichtige doos. Jessie pakt het kistje uit de doos en hij laat hem aan alle bewoners zien. Shelley heeft slecht nieuws. Niet iedereen staat erop constateert ze. Zullen de kistjes een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *