Gerrit, Jessie, Shelley en Merel discussiëren over de dansshow tijdens de releaseparty

Gerrit, Jessie, Shelley en Merel discussiëren over de dansshow tijdens de releaseparty

Jessie loopt naar de silo en ziet Shelley daar. Hij vraagt aan haar of ze toch met Franny gaat dansen op de Release party van hem & Gerrit. Shelley antwoordt dat ze dat gaat doen dit omdat Franny niet wilde dat zij het alleen zou gaan doen. Jessie lijkt het raar te vinden dat Shelley dat niet van tevoren had verwacht en vindt haar gedachtes nogal egoïstisch dat ze niet zelf bedenkt om het eerst aan Franny te vragen. Merel luistert mee en zegt tegen Shelley,  het is altijd wat met jou. Als het mijn droom is om te presenteren, dan moet jij ook opeens weer gaan presenteren voegt ze eraan toe. Shelley legt het op haar beurt uit en laat weten dat het haar droom is om te acteren en Hiske doet mee aan de filmavond omdat zij het leuk vindt om te doen, net zoals ik het leuk vindt om te dansen en presenteren en dat het Franny en jouw droom is. Jessie antwoordt dat zij mensen niet betrekt in hun droom. Merel en Gerrit vinden Shelley egoïstisch en zeggen dit ook tegen haar. Even later loopt iedereen weg.

Merel en Gerrit lopen vervolgens naar buiten en vertellen de discussie aan een paar andere bewoners. Shelley hoort Gerrit zeggen tegen de anderen, dat Shelley hem niet gunt om te draaien op de filmavond maar wel denkt om op zijn feest haar dansje te kunnen doen. Dan ben je f*cking hypocriet vervolgt Gerrit geërgerd. Shelley loopt boos op hem af en zegt, Franny wil je niet eens laten dansen op je evenement. De discussie gaat steeds verder en Gerrit en Shelley beginnen te schreeuwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *