Shelley wil dansen tijdens de dansshow en vraagt toestemming aan Franny

Shelley wil dansen tijdens de dansshow en vraagt toestemming aan Franny

Shelley vraagt aan Jessie of ze met het evenement van hem en Gerrit een dansshow mag uitvoeren omdat ze dan vijftien maanden in Utopia 2 zit. Jessie vindt het goed maar geeft nog geen goedkeuring. Ze moet het eerst bespreken met Franny en aangeven aan anderen en uitzoeken of er nog kosten aan verbonden zijn en hoeveel. Shelley loopt vervolgens de silo in naar de computers. En vraagt aan Merel of zij de invulling van de Release party van Jessie en Gerrit al helemaal heeft. Merel laat weten dat de invulling nog niet helemaal gedaan is en vraagt waarom ze ernaar vraagt. Shelley antwoordt dat ze op het feest vijftien maanden in Utopia 2 zit en daarom haar oude danslerares van vroeger benaderen om een dans te oefenen voor het evenement. Merel vindt dat het meer Franny haar ding is en dat Shelley dat eerst met haar moet gaan bespreken. Shelley loopt weer weg en besluit Franny te zoeken.

Shelley vraagt het aan Franny. Ik vind het jammer antwoordt Franny. Ik ben hier als danseres binnengekomen en ik wil ook die avond met het feest graag dansen en daar doen ze moeilijk over voegt ze eraan toe. Doen ze daar moeilijk over? Vraagt Shelley. Volgens Franny, doet Gerrit daar wel moeilijk over, omdat het hun evenement is en Gerrit bang is dat het dan om andere gaat draaien. Ze vertelt verder dat zij het zelf moet weten wat ze gaat doen. Shelley wil Franny niet in de weg staan en geeft aan dat ze niet echt iets anders weet wat ze leuk vindt om te gaan doen. Franny vraagt of ze het niet samen kunnen gaan doen. Shelley ziet het idee zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *