Jessie spreekt Shelley aan terwijl ze haar nagels vijlt en de rest werkt

Jessie spreekt Shelley aan terwijl ze haar nagels vijlt en de rest werkt

Alexandra is samen met Hiske buiten op de bank aan het leren. Mariska en Shelley zitten erbij. Mariska is met een klein stukje schuurpapier een blokje hout aan het schuren en Shelley vijlt haar nagels. Jessie komt eraan gelopen en loopt vervolgens naar Shelley toe. Hij vraagt aan haar waarom ze zelf niet een keer een schuurpapier pakt en of ze zich niet bezwaart voelt omdat ze niks aan het doen is, terwijl alle andere bewoners druk aan het werk zijn. Kan je niet op jezelf letten reageert Shelley. Jessie geeft aan dat hij haar al drie dagen achter elkaar op dezelfde plek in de zon ziet relaxen. Ja, dus antwoordt Shelley. Ja dus, snap je het niet? gaat Jessie verder. Shelley laat weten dat ze genoeg aan het doen is. Ze geeft de filmavond als voorbeeld, die ze aan het regelen is. Ik word zo moe van jou, let is een keer op jezelf zegt Shelley. Jessie loopt vervolgens weg en Shelley vijlt verder aan haar nagels.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *