Timothy en Franny hebben een intieme nacht beleefd

Timothy en Franny hebben een intieme nacht beleefd

Gisteren kwam er pers langs om verhaal te halen bij Timothy en Franny. Franny is nog maar kort in de mini samenleving, maar lag al snel samen te knuffelen met Timothy. De mannelijke bewoner en de kersverse bewoonster wilde er nog geen stempel op zetten en hadden zelf niet verwacht of er snel iets tussen de twee zou gebeuren. Diezelfde avond lagen ze weer bij elkaar in bed en hebben ze een intiem momentje samen gehad, maar de volgende ochtend lijkt het alsof Franny er spijt van heeft. Ze bespreekt haar gevoelens met Lotus en Shelley. Lotus vraagt zich direct af hoe ver ze is gegaan. All the way? vraagt Lotus. It just happened, geeft Franny toe. Daarbij vertelt ze ook lachend dat ze er nu al spijt van heeft. Zelfs m’n dekens ruiken naar seks, zegt Franny terwijl ze de dekens half over haar gezicht trekt. Shelley vraagt wel aan Franny waarom ze er spijt van heeft, want Shelley heeft er zelf niets van gemerkt. Waarop Lotus zegt dat Shelley sowieso door alles heen slaapt. Zouden Franny en Timothy dit ook aan de groep mededelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *