Timothy ontvangt laat op de avond post

Timothy ontvangt laat op de avond post

Timothy loopt afgelopen avond over het terrein wanneer Christel komt aangelopen. Kijk in mijn ogen zegt ze geheimzinnig. Even later haalt ze drie brieven achter haar rug tevoorschijn. Wauw, zo laat nog antwoordt Timothy. Tevreden loopt hij naar het huisje van Lotus en Franny, zijn slaapplek voor vanavond, om de brieven samen met hen te lezen. Er verschijnt al snel een grote glimlach op zijn gezicht. Ga je zelf ook het water in als het niets wordt met Franny zegt hij grinnikend. Dat schrijft mijn beste maatje. Timothy zijn avond kan niet meer stuk.

Verder is de avond rustig verlopen in Utopia 2. Terwijl Erik, Joaquin, Brandon en Mike nog druk bezig zijn met het bouwen van het dak van de silo, hebben Merel, Christel, Brenda en Hiske zich in het Limburgse huisje teruggetrokken om gezellig samen wijntjes te drinken. De dames bespreken hun ervaringen in Utopia 2 maar ook hun toekomstige plannen komen aan bod. Lotus, Franny en Shelley zijn ondertussen bezig met het opruimen van de keuken en hebben afgesproken om morgenochtend op tijd op te staan zodat ze direct aan de slag kunnen. Ze zijn dan ook van plan om vroeg hun bed in te duiken. Wat gaat er nog meer in Utopia 2 gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *