Brandon heeft een leuke verrassing voor Brenda en haar vriend

Brandon heeft een leuke verrassing voor Brenda en haar vriend

Brenda krijgt binnenkort bezoek van haar vriend waar ze heel lang naar heeft uitgekeken. Hierom leek Brandon het leuk om haar huisje op zo’n manier in te richten dat het stel zich gedurende deze tijd fijn samen terug kan trekken. Terwijl Brenda tijdelijk werd verboden uit het huisje, heeft hij voor een tweepersoonsbed, massage-olie, kaarsjes en dichtgeplakte ramen gezorgd. Ben je nerveus? vraagt Brandon afgelopen avond wanneer ze wat later het resultaat mag zien. Brenda knikt. Ja, mag ik alsjeblieft naar binnen? Brandon geeft haar eerst een afstandbediening en vertelt haar nog niet op de knop mag drukken totdat hij het zegt. Wat lief roept Brenda direct wanneer ze het huisje instapt. Je mag nu op aan drukken zegt Brandon lachend. Wanneer Brenda de knop indrukt gaan er overal kaarsjes aan. Je hebt er al zo lang naar uitgekeken en wilde graag een momentje voor jullie zelf legt Brandon vervolgens uit. Ja, echt superlief van je zegt Brenda en ze geeft haar mede bewoner een dikke knuffel. Morgen staat het bezoek gepland, hoe zal dat verlopen? We komen er uiteraard op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *