Franny heeft een goed gesprek met Gerrit gehad en haar grenzen aangegeven

Franny heeft een goed gesprek met Gerrit gehad en haar grenzen aangegeven

Franny heeft gisteren met Gerrit een goed gesprek gehad over hun verstandhouding. Franny merkte namelijk dat Gerrit haar grenzen aan het opzoeken was. Vandaag laat Franny aan Andrea en Adriaan weten dat ze er vertrouwen in heeft dat Gerrit afstand zal houden. Op zich denk ik voor nu dat hij het serieus neemt zegt ze tegen het tweetal. Bijvoorbeeld gisteren gingen we even chillen, maar dan gaat hij op Merel haar bed zitten voegt ze eraan toe. Andrea drukt haar op het hart dat Franny geen dingen moet doen die ze niet wil. Zowel Adriaan als Andrea geven aan dat ze ook heel leuk is zonder man en dat ze gewoon lekker alleen moet blijven. Zal Franny dit advies opvolgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *