De bewoners hebben voorlopig geen internet door toedoen van Shelley

De bewoners hebben voorlopig geen internet door toedoen van Shelley

Jessie roept afgelopen avond de bewoners bijeen voor een belangrijke mededeling. De bewoners hebben twee computers en kunnen gebruik maken van het internet maar één van de bewoners heeft deze luxe voor de rest verpest. Iemand heeft naar zichzelf gezocht op internet, dus hij is tot morgenochtend geblokkeerd vertelt Jessie. Hij wil graag weten wie de schuldige is en Shelley steekt haar hand op. Ze willen graag weten wat de reden hiervan was maar daar heeft ze geen antwoord op. Dit is weer de zoveelste keer dat het gebeurt. Wat snappen we er niet aan vraagt Gerrit boos. De bewoners zitten dus tot morgenmiddag zonder internet. Hier en daar klinkt behoorlijk wat gemopper en vooral Gerrit lijkt boos te zijn om deze ondoordachte actie. Wat vinden jullie ervan dat de groep geen internet heeft door toedoen van Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *