Merel, Shelley en Andrea bespreken het diva gedrag van mede bewoner Merel

Merel, Shelley en Andrea bespreken het diva gedrag van mede bewoner Merel

Alexandra en Merel kunnen het goed met elkaar vinden maar het valt Alexandra op dat Merel anders tegen haar doet. Wanneer Alexandra afgelopen avond haar nieuwe broek heeft geshowd op de catwalk, vindt ze dat Merel raar reageert. Alexandra lucht haar hart bij Andrea en Shelley. Alexandra geeft aan al te hebben gevraagd aan Merel of er iets is maar dit ontkende ze. Ik ben dat divagedrag beu geeft Andrea aan bij Alexandra. Daar kan ik niet goed tegen benadrukt ze. Shelley is op haar beurt verbaasd dat niemand in durft te gaan op Merel. De dames praten nog even verder over de situatie. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *