De verjaardag van Jessie wordt uitbundig gevierd

De verjaardag van Jessie wordt uitbundig gevierd

Ter ere van de verjaardag van Jessie is er afgelopen avond een feest in Utopia 2. Alle bewoners trekken hun beste dancemoves uit de kast. Gerrit staat achter de draaitafel en Adriaan laat zijn beste kunstjes met de hoepel zien. Alexandra pakt de microfoon en wenst Jessie namens heel Utopia 2 een hartstikke fijne verjaardag. Ook zingt de groep nog even voor hem. Wat later wordt er tijdens Jessie zijn verjaardagsfeest het nieuwste product voor de webshop gepresenteerd. Alexandra toont haar eerste broek uit haar kledinglijn. Voordat het zover is onthult Merel het nieuwe logo. Daarna is het de beurt aan Alexandra om haar broek te tonen. Merel neemt de presentatie van de minimodeshow op zich en geeft complimenten aan haar. Wat een billen heb je meid roept Merel. Vanaf nu is de broek te koop op de Utopia webshop. Daarna werd het feest weer hervat, het was een gezellige avond in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *