Jessie zijn verassing arriveert in Utopia 2

Jessie zijn verassing arriveert in Utopia 2

Merel was al een tijd bezig met het regelen van een cadeau voor Jessie. Merel heeft dan ook veel gebeld met mensen die Jessie kunnen helpen met z’n angst om op te treden door middel van Virtual Reality (VR). Wanneer de mensen gearriveerd zijn bij de poort, gaat Merel stiekem ernaartoe om ze binnen te laten. Ze lopen snel naar het atelier om alles voor te bereiden. Wat gaat Jessie van het cadeau vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *