Het vertrek van Charlotte, Vanessa en Nicoline

Het vertrek van Charlotte, Vanessa en Nicoline

En toen was het tijd om te vertrekken voor Charlotte, Vanessa en Nicoline. Zij willen niet verder tijdens Utopia 2015 en voor hun zal hun Utopia avontuur definitief beëindigen…

13.00 – Daar gaan ze
Nicoline loopt voorop, Vanessa en Charlotte volgen. Om hen heen lopen de Utopianen die blijven. Sommigen gemotiveerd door wat komen gaat, anderen intens geëmotioneerd door wat ze ‘verliezen’.

13.02 – Dikke tranen van verdriet
“Ik hou van je, het allermeest”, zegt een snikkende Charlotte terwijl ze Laura vasthoudt. “Ik ga je wel heel erg missen hoor!”, huilt Laura. Nicoline heeft de laatste tranen al in de loods gelaten. Ze knuffelt nog even met haar favoriete mede-Utopianen en lacht wat af. Vanessa neemt de tijd om afscheid te nemen van Naomi: “Kom op meis, ga je studiootje bouwen en beleg je geld goed hè! Niet uitgeven aan shit!” Daarna begint ze te huilen, net als Ivan. Want de twee hebben lief en leed gedeeld, dus afscheid nemen valt zwaar.

13.11 – Definitief vaarwel
Langzaam maar zeker loopt het afscheid op z’n eind. De inwoners maken nog een laatste foto voor de dames langzaam richting de laatste poort lopen. De laatste poort voor de buitenwereld wacht. “Kom op jongens, we gaan! Ben het helemaal beu nu, het duurt me te lang!”, roept Vanes. Charlotte snikt en zegt dat ze het zó leip vindt dat ze er niets meer van begrijpt.

13.16 – De laatste kus
Laura staat verslagen voor een dichte poort. Haar twee grootste vriendinnen hebben Utopia verlaten. Laura B en Naomi vangen haar op. “Je mag echt heel trots op jezelf dat je dit doet”, vindt Laura B. Maar Laura zondert zich al gauw af. Ze wil alleen zijn.

Vertrek Charlotte, Nicoline en Vanessa

Nog één keer met zijn allen op de groepsfoto

Vertrek Nicoline, Vanessa en Charlotte

Op naar de poort

Vertrek van Nicoline, Vanessa en Charlotte

Utopia bewoners kijken voor de laatste maal naar Charlotte, Vanessa en Nicoline

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Druif at 14:19

    Laura je red het wel hoor , je komt er nog veel beter uit dan nu. Je kan nu echt laten zien wie je bent. En gio super fijn voor je dat je allebei je idealen kan mogen laten uitkomen zet hem op.. Nicolien het ga je goed. Super wat je hebt gedaan voor jou utopia . Ps ga door met schilderen .vind ze erg mooi !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *