Gio mag blijven tijdens Utopia 2015

Gio mag blijven tijdens Utopia 2015

Er is een brief voor Gio! Een brief met een speciale mededeling voor de student… Al snel wordt duidelijk dat de brief over het mogelijk langere verblijf van Gio gaat. Joey leest de brief voor…

Een grijns van oor tot oor volgt als Joey de brief voorleest, want er is namelijk besloten dat Gio mag blijven. Weliswaar bij hoge uitzondering. Gio mag dus Utopia verlaten om drie tentamens te maken in de buitenwereld. Wel is er één voorwaarde: alle bewoners moeten unaniem stemmen en goedkeuring geven. De bewoners gunnen Gio dat hij naar de buitenwereld mag om hopelijk uiteindelijk zijn propedeuse te behalen en stemmen voor! Nicoline die toen nog niet vertrokken was richt zich op Gio en zegt dat hij wel goed zijn best moet doen. Daarna kijkt ze richting Ivan en vraagt of hij ervoor wil zorgen dat Gio zijn studie goed zal volgen. Desnoods sluit je hem heel de dag op in het kantoor. En je moet ook even bijles geven in Engels… Ivan kan dat aanbod natuurlijk niet weigeren en zal Gio gaan helpen. De Utopiaan van het jaar zal dus niet naar huis gaan maar blijven tijdens Utopia 2015. Heeft hij even geluk?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Denise at 22:10

  Gefeliciteerd gio.tof dat je blijf het is je gegunt.Dorina,hoezo belachgelijk?dat had hijinmiddels verjaar al afgesproken,en hij wist niet dat utopia een vervolg zal krijgen in dit jaar!!!!!

 2. Jeannet at 23:21

  Ik vind het ook geen wijs besluit van Gio om te blijven. Isabella wachtte hem op en ze hadden samen aan een leuke toekomst kunnen gaan werken. Serieus zijn studie oppakken. Vanuit Utopia studeren, zal, vrees ik niet succesvol zijn. Dat Gio Utopiaan 2014 is geworden heeft hij te danken aan de stemmers die Isabella steunden, die gaven nu hun stem aan Giorgio. Anders had Nicoline het wel verdiend, die had zich echt als een heuse Utopiene ingezet.

  Gio had beter nu kunnen vertrekken eervol, als “winnaar” van Utopia 2014. Nu bovenaan de top, kan het alleen maar neerwaarts en dan kan hij niet meer met opgeheven hoofd Utopia verlaten.

 3. Ronald at 17:13

  Ik heb vandaag mijn paspoort ingeleverd en ben er klaar mee!
  De stem van Naomi, Laura B, Wilco en het gegil van Iwan zal ik beslist niet missen er zit geen echte muziek meer in zowel in letterlijk als ook in figuurlijk zin, het is nu een gewoon bedrijf net als in de buitenwereld niks bijzonders dus, ik wens iedereen die wel blijft kijken nog veel plezier het aankomende jaar en groet jullie. Ronald.

 4. anneke at 14:46

  Waarom gaat hij er niet uit hij heeft lekker wat gewonnen , ik heb het iedee dat hij dan volgende maand weg gestemd wordt ga dan eruit en gun iemand anders je plek

 5. Antoinette at 14:12

  ’t Zal mij benieuwen ! Mocht het ‘m lukken, dan ben ik benieuwd hoe hij daarna verder gaat. Studeren aan de Open Universiteit ?

  • post at 16:46

   Eruit gestemd worden gaat niet volgende maand word om de 2 maanden gedaan. Heb hard hoofd in het studeren daar teveel afleiding en overdag allerlei projecten maken. Hij zal een bepaalde tijd daar moeten blijven als is hij zijn borg kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *