Alle inkomsten zijn weg!

Alle inkomsten zijn weg!

Vanessa, Nicoline en Charlotte hebben Utopia inmiddels verlaten. Laura heeft het er erg moeilijk mee en wordt dan ook goed opgevangen door andere bewoners, zoals LauraB. Ook bij Joey begint er een belletje te rinkelen en bedenkt dat alle grote inkomsten nu kwijt zijn. Ook is er alles wat in de kluis zat nu weg, dit is naar de Utopiaan van het jaar Gio gegaan. Hij heeft namelijk 23.688 euro gewonnen, het bedrag wat in de kluis zat.

Nicoline met haar academies, Charlotte met Chably en Vanessa met haar keuken… Nicole heeft het er met Joey over en zegt dat ze het gevoel heeft helemaal opnieuw te moeten beginnen. Maar dat moeten we ook zegt Joey. De groep moet volgens hem vandaag of morgen rondom de tafel om alles eens even goed door te spreken. Ivan kwam gisteren namelijk met het idee om een korte briefing te maken voor bijvoorbeeld investeringen. Plannen opperen in een centraal, en niet te vergeten de was zelf doen want Vanessa is immers ook vertrokken. Hoe zou de groep dat gaan aanpakken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 18:54

  Inderdaad, nu is het een kwestie van aanpakken! Zo niet, dan is er geen eten en is er geen schone kleding. Wel grappig. Het werd ook tijd. Zo een onvolwassen gedrag binnen Utopia.
  Het was als een familie, een aantal personen bijeen, die ieder een eigen streven hebben. “Bemoederd” door Vanessa (met de verzorging). Nu is dat voorbij en zullen ze in ieder geval (eindelijk!) eens moeten samenwerken om in de eerste persoonlijke levensbehoeften te voorzien: eten en kleding! Ik zie dit als positief, ze droegen totaal geen verantwoordelijkheid, misschien dat ze nu meer worden geconfronteerd met de realiteit!

  • mathilde at 00:23

   Geen inkomsten? als de nieuwen er zijn krijgen ze toch het bedrag wat Gio heeft, verdubbeld?
   dus dan hebben ze ook bijna 24.000 euro..
   en Joey mag onderhand ook zelf weleens wat gaan verdienen om geld binnen te brengen.
   daar is nog niet veel van terecht gekomen…

 2. anneke at 16:20

  Ja dat heb je als alles naar 1 persoon ging zoals alles naar Vanessa met koken en wassen ze moeten een week lijst maken met taken die er gedaan moet worden.
  Als er nu maar geen groepen meer volgen en elkaar meer gunnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *