Nieuwe regels voor Utopia 2015

Nieuwe regels voor Utopia 2015

LauraB heeft in de brievenbus een envelop gevonden. Een belangrijke want z e loopt naar binnen om de groep bij elkaar te roepen door middel van het luchtalarm.  Als de groep er klaar voor is komen ze er al snel achter dat het over nieuwe regels voor Utopia 2015 gaat…

Familiebezoek
Vorig jaar mochten alle bewoners hun familie één keer uitnodigen op het terrein. Dit jaar mag iedereen hun familie twee keer per jaar uitnodigen. Bewoners met kinderen wordt ook nog aan gedacht, ouders mogen hun kinderen nog twee keer extra uitnodigen. Dat komt erop neer dat ouders die in Utopia verblijven hun kids 4 keer mogen zien.

Nominaties
Ook de nominaties zullen veranderen. Waar eerst elke vier weken nominaties plaatsvonden, zal dit elke acht weken gebeuren. De eerst volgende nominatie zal 24 februari plaatsvinden, de groep heeft dus lekker de tijd om aan de nieuwelingen te wennen. Wanneer deze de poort zullen betreden is nog niet duidelijk.

Na het lezen van deze nieuwe regels wil Joey gelijk praten over het nieuwe jaar. Wie gaat bijvoorbeeld wat doen en nog belangrijker hoe? Ook vertelt Joey wat hij zou willen bereiken en daar kan elke bewoner zich wel in vinden. Nicole doet er nog een schepje bovenop en heeft wat ideeën. Ik zal vandaag beginnen met een inventarisatielijst, wat er allemaal moet gebeuren met het schoonmaken. Maar die taken moeten verdeeld worden natuurlijk! Aangezien niet iedereen van schoonmaken houdt wordt er gelijk gestemd om de beloning voor schoonmaken hoger te maken. Zal het wel goed komen nu Vanessa weg is? Het korte “centraal” wordt uiteindelijk maar afgelast. Patrick geeft aan dat hij er niet bij is met zijn hoofd en Laura sluit zich daar ook bij aan. Wellicht wordt het binnenkort besproken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Erik V at 19:03

    Was er niet zo een regel dat bij gebruik van geweld je onherroepelijk Utopia zal moeten verlaten? Dan is er toch ook geen verschil tussen mensen en dieren ! Dus ik denk dat de organisatie hier dan toch wel een belangrijk puntje over het hoofd zien, of niet soms ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *