Wat zijn de plannen van Danny.

Wat zijn de plannen van Danny.

Even terug naar gisteren, Laura en Laura hebben ook even met Danny gepraat. Ze willen de bewoner wel wat beter leren kennen. Allereerst lopen Laura, LauraB en de nieuwe bewoner Danny naar de schommelbank. Daar praten ze wat over wat hij gedaan heeft voordat hij in Utopia kwam en uiteraard wat zijn doelen zijn in Utopia. Danny zegt, het allemaal wel snel is gegaan de laatste tijd, want je doet mee aan de selectierondes om in Utopia te komen en daar kom dan je doorheen, en ineens loop je op het terrein van Utopia, dat is wel ineens een vreemde gewaarwording. Hij moest snel zijn huis leegmaken en wilde nog wat zaken afsluiten van zijn horeca verleden en nog enkele dingen wat snel afgehandeld moest worden.

Laura vraagt wat zijn doelen zijn om die hier in Utopia te bewerkstelligen. Danny gaat even naar de loods om zijn boekje te halen waar hij enkele plannen in heeft geschreven wat hij zou willen doen in Utopia. In de tussentijd dat Danny even weg is praten de twee Laura’s ook nog over Tineke, ze zijn benieuwd wat haar heeft bewogen om in Utopia te komen en wat haar plannen zijn. Ze spraken samen af om straks Tineke op het schommelbankje te vragen.

Het eerste wat hij aangaf is dat hij iets wil doen aan medicijnen op een natuurlijke basis, hij heeft research naar gedaan en is er achter gekomen dat er heel wat medicijnen die op natuurlijke wijze bereid kunnen worden. Hij gaf aan dat hij een Apotheek wil maken op het terrein. Ook op Horeca gebied zou hij veel willen doen, dat is eigenlijk zijn ding, hij heeft daar ervaring mee en ziet het dan ook als een soort uitdaging. Daarnaast wil hij zich nuttig maken voor iedereen, niet echt bepaald doelgericht iets opzetten en alleen voor zichzelf, maar gewoon lekker samen dingen ondernemen en helpen waar nodig is. Zou Danny, als hij gekozen wordt, het voor elkaar krijgen om samen zijn doelen en die van anderen te verwezenlijken? Morgen weten we wie er mag blijven, Danny of Tineke!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Jeannet van Brussel at 18:53

  En of Adriana46, wij zijn heel blij met Rob. Het is perfect er iemand extra bij te hebben (ziekte(s), vakanties, onvoorziene zaken en noem maar op). Rob is een enorme aanwinst! Hij had alles zeer snel onder de knie. Hij helpt mij zelfs met ICT zaken waar ik nog “geen brood van had gegeten”. Zo zijn jullie verzekerd van een steeds betere site, die wij met zijn drietjes hopen neer te kunnen zetten.

  Ik kan alleen maar zeggen: blijf ons volgen en wij lezen jullie reacties graag!

 2. adriana46 at 13:50

  Leuk! Had ik het toch goed gezien! Een nieuwe redacteur erbij. Er staat nu een drie koppige redacteurs lijst. Goed zeg de site gaat steeds meer in kwaliteit vooruit. Fijn ook voor jullie drietjes dan is het werk leuk te verdelen.
  Rob ik wens jou, evenals Jeannet laatst héél veel succes met het schrijven van de berichten, die ik graag volg.

  To the point: Danny is een aardige man. Wat mij wel opviel aan Danny, was dat hij even naar binnen moest lopen om zijn boekje te halen, waarin hij zijn plannen had opgeschreven….. Ik hoop niet dat die Danny al Alzheimer “light” heeft, maar die twee plannen die hij even later aan de beide Laura’s vertelt. Nou op mijn leeftijd, heb ik daar – gelukkig! – nog geen boekje bij nodig.

  Bij zo’n opmerking, dan ga je toch inderdaad denken dat er vanuit de Zendkamer/JdM gemanipuleerd wordt. Maar ik laat de twijfel in het midden. Laten wij het op zenuwen houden. Camera stress (hij weet dat hij nu continue “in the picture” staat). Zelf zou ik voor Tineke kiezen als nieuwe inwoonster. De Utopianen hebben sinds het vertrek van Vanessa min of meer een “varkensstal” gecreëerd en natuurlijk kan zij op haar leeftijd wel wat huishoudelijke structuur erin brengen. Echter ze is ook wel een enorme bemoeial. Terecht kreeg Gaby hier een beklemmend gevoel van. Die Tineke is net iets TE moederlijk. Dan toch maar Danny…..? Nog even (spannend!) en wij weten de uitslag. Ik ga met mijn neus op mijn laptop hangen, zodat ik niets mis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *