Het centraal van 28 februari

Het centraal van 28 februari

Colinda vindt het tijd voor een centraal, vanavond vindt namelijk het darttoernooi plaats en er moet het een en het ander besproken worden. Hieronder lees je kort en bondig wat er besproken is op 28 februari. Zodra er video(‘s) beschikbaar zijn zullen we deze ook plaatsen zodat je alles nog eens terug kunt kijken.

Darttoernooi
Vanavond een nieuw darttoernooi in Utopia. Colinda bespreekt het draaiboek wat ze aan iedereen gegeven heeft op a4. De consumptiekaarten van Bjorn worden vanavond nog niet gebruikt. Aan het toernooi zullen 53 mensen mee gaan doen en iedereen stopt 10 euro in de prijzenpot.

Utopia Ink vanavond open
Laura en Joey gooien vanavond speciaal voor de darters Utopia Ink open. Ook Le Luifel zal zijn deuren openen.

Utopia dartteam
Mark, Colinda, Bjorn en Giorgio zullen gaan deelnemen aan het toernooi.

Kinderkoor
De kaartverkoop gaat stukken beter, aldus Gaby. Echter zijn er ‘slechts’ zeven kaarten verkocht. Wellicht neemt het nog toe? Danny wil graag helpen om de verkoop te verbeteren.

Zigeuneravond
Joey wil binnenkort een Hollandse avond gaan organiseren, geheel in “zigeunerstijl”. Op dit moment staat er nog geen datum vast en zijn de kosten begroot op ruim 4.000 euro. Het moet een groots feest worden.

Markt
Giorgio zegt, dankzij een relatiebemiddelaar, een goed gesprek te hebben gehad met Bjorn. Op dit moment zijn er tweehonderd kaarten verkocht en komen er 18 standhouders. Bjorn vult aan dat hij nog vijf extra standhouders heeft geregeld.

Magazine?
Patrick wil overduidelijk nog even praten over het magazine, maar niemand lijk daar interesse in te hebben. De groep negeert hem, staat op en vertrekt. EINDE CENTRAAL!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anthony at 15:16

  Het had anders moeten zijn wilco op de plaats van Patrick van af dag 1 is wilco aan het saboteren geweest en zij slachtoffer uit gezocht volgende die er door wilco uitgaat grote kans Colinda dat is namelijk het spelletje wat wilco van dag een speeld

 2. Therese at 23:12

  Hoe ZIEK kun je zijn en ik bedoel dan niet PATRICK maar de rest net zo onbeschoft.
  En zo de mensen die {reacties] geven ergelijk denk een sterug aan de eerste maand toen Patrick erin kwam iedereen was blij tot die stuiterbal van een Wilco binnen kwam en alles vernielde van wat Patrick gemaakt had en zo agressief als ik weet niet wat vinden jullie dat NORMAAL????
  Dan wil ik wel eens weten hoe deze mensen zelf in werkelijkheid zijn?????
  Laat Ivan maar op zouten dat is iemand met geweld of Chris die mag ook met stenen gooien dat vinden ze allemaal en bij Utopia helemaal geweldig en iemand waar geen kwaad in zit die willlen ze eruit SCHANDALIG UTOPIA kijk eens verder terug en stem dan nog eens.
  Jullie houden hier volgens mij van geweld en niet van mensen zoals patrick die kwam om SPEELGOED te maken en niet de kans heeft gehad omdat hij heel de tijd alleen die andere stumpers moest helpen omdat ze zelf niets kunnen.
  Patrick please blijf!!!!!!!!!!

  • anneke g at 00:31

   Kan je helemaal gelijk in geven heb dit al menig keer gezegd dat Patrick vanaf de eerste dag dat Wilco binnen kwam getreiterd werd en dat vonden ze in het begin niet leuk alleen het werd erger toen die Mark er ook mee begon te bemoeien en die had er ook een paar en zo ging het maar door en er zijn heel wat mensen die schrijven vinden het goed dat Patrick gepest en vernederd wordt ik ben ook geen fan van hem maar ik kan niet tegen onrecht
   Wat me wel is opgevallen uit verhalen van gisteren en vandaag dat de Laura’s hem door beginnen te krijgen en nog iemand en wat ik wel leuk vindt hij heeft nog 1 vriend en dat is Giorgio

 3. Sonja Hiemstra at 12:47

  Ja, Patrick heeft nu zijn eigen glazen wel ingegooid, ik heb geen enkele hoop, dat hij mag blijven, het is zo’n stomme eikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *