Bjorn en Ivan hebben de nacht doorgehaald

Bjorn en Ivan hebben de nacht doorgehaald

De samenwerking tussen Gabriëlle en Patrick is na de flinke ruzie gestopt. Patrick wilde de gegevens namelijk wissen omdat de twee er organisatorisch niet uitkwamen. Maar wie helpt Gabriëlle nou verder om haar project af te maken? Bjorn en Ivan hebben de nacht doorgehaald om hun mede bewoonster een handje te helpen. De heren hebben zich met name gericht op de vormgeving van het Utopia blad en zijn na enig werk aardig ver gekomen. Gabriëlle zag vanmorgen het resultaat en was erg verbaasd maar uiteraard ook blij hoe mooi het blad er nu uit ziet. Ik vind het echt zo lief voegt ze eraan toe. Ivan reageert heel koeltjes, het heeft nu nog ongeveer 24 uur nodig en dan is het helemaal af! Als het goed is kan Gabriëlle door de hulp van Bjorn en Ivan nu de deadline halen! Gabriëlle kan maar trots zijn op de twee, wie weet houdt de samenwerking wel stand?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke g at 00:09

    Ze waren toch samen begonnen en hij was toch goed waarom is ze na een gesprek niet meer tevreden en gaat Wilco op haar inpraten en gaan der twee personen op eens haar helpen die in een goed blaadje willen komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *