Een bijna vechtpartij tussen Wilco en Patrick

Een bijna vechtpartij tussen Wilco en Patrick

Gisteren avond was het weer raak in Utopia. Dit keer eindigde een conflict bijna in een vechtpartij met Wilco en Patrick in de hoofdrol. Eerder die avond hadden Patrick en Gabriëlle wat mot over het Utopia magazine en de organisatie daarvan. Als Wilco het voor zijn mede bewoonster opneemt omdat Patrick dreigde alle gegevens te wissen van het blad slaan de stoppen door bij Wilco. Wilco loopt op Patrick af en net wanneer Wilco zichzelf bijna verliest houdt Ivan hem tegen en trekt de twee uit elkaar. Maar ondanks dat is hij door het dolle heen. Echt, als hij er maandag niet overheen gaat dan schop ik hem er overheen! Interesseert me geen ene f**k!  Hij zit met iedereen ruzie te maken. Met iedereen! En nu begint ‘ie tegen dat kind. Weet je wat ‘ie zegt: ik wis alles gewoon! Terwijl dat kind er al zo lang mee bezig is! Dat doe je toch niet! Wie the f**k is ‘ie nou! Als Wilco weer een beetje  bedaard is richt hij zich op Gabriëlle, en legt uit waarom er bijna een vechtpartij ontstond. Je bent daar zo hard mee bezig en als ‘ie dat zegt word ik gewoon boos. Gabriëlle zegt het te snappen en bedankt Wilco dat hij voor haar op kwam. Na dit conflict wil Gabriëlle dan ook niet meer met Patrick samenwerken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Linda at 14:09

  Zo Patrick is er uit gestemd.. en nou eens kijken of die rat wilco zich kan gedragen.. wat ik persoonlijk onmogelijk vind.

 2. trees at 16:06

  Linea ik ben het helemaal met je een Wilco is een rat hij denkt dat hij maar alles kan zeegebieden ook normaal vragen heb jij die slaatje al ge maakt maar niet zo hoop die me niet binnen komen na en laat en we over die anderen maar niets zeg

 3. adriana46 at 06:36

  Pfff het sfeertje tussen Patrick en Wilco wordt steeds meer luguber. Gelukkig kon Ivan tijdig de twee kemphanen uit elkaar houden anders zouden er beslist klappen zijn gevallen. Terecht merkt Gabriëlle op, niet meer met Patrick te willen samen werken. Eerlijk gezegd begrijp ik die Patrick niet. Het liefste zou hij in Utopia blijven. Maar met het gedrag dat hij vertoont, kotst iedereen hem uit! Zo is zijn kans om nog in Utopia te mogen blijven vrijwel verkeken.

 4. Linda at 16:44

  Wilco is een Rat.. hij gaat heel erg ver zelfs zo ver dat hij met Colinda het nest in duikt en dat alleen maar om Patrick een hak te zetten.. sorry maar hoe ver kan je dan gaan. dus van mij mag hij zo snel het maar kan opzouten uit Utopia.. hij naait iedereen tegen Patrick op..

 5. Victoria at 15:03

  Wilco zal het voor iedereen opnemen als het maar TEGEN Patrick gericht is. Rattengedrag! Walgelijk figuur en een onderkruipsel in het kwadraat. Patrick doet veel vreemde dingen maar de mate waarin Wilco zich verlustigt in agressie tegen slechts één persoon in Utopia is karaktermoord. Dit verdient Patrick niet. Wilco mogen ze van mij over de muur gooien.

  • anneke g at 00:02

   Ze mogen van mij ook beide eruit maar over de muur gooien hoeft nu ook weer niet laten ze samen maar door de poort gaan Wilco als eerst dat Patrick hem duwt en hij gauw de deur sluit en er in blijf want een maal door de poort niet meer erin

 6. anna at 12:00

  ik vind dat ze er beide uit moeten gaan omdat Wilco iedere gelegenheid aan pakt om zich zg voor iedereen als beschermer te profileren als het maar Patrick is die hij te grazen kan nemen….óók Wilco spoort niet!!!En als het zover komt gaan de mensen dan eindelijk inzien dat het niet alleen Patrick is.EN over welk kind heeft Wilco het,het kind waar hij graag mee het bed in wil duiken?

  • Denise at 12:57

   Anna kan me helemaal invinden jouw reactie!Het kind pff,32jaar!Wilco is een gemeen gluiperd manneke..Ja pat is ook een rare,maar hoe er tegen die man gedaan wordt,totaal geen recpect voor!Daarbij wordt het ook 1kliek,tegen 1persoon nou laten diegene de eigen maar goed op de borst kloppen!Stoer hoor.Not. Op dit moment kan ik niet zeggen,wie mij favoriet is!Maar zal ik er 1 uit moeten halen zal dat cris zijn .harde werker tot nu toe en zie hem zelde ouwe….over andere!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *