Patrick over zijn mogelijke vertrek

Patrick over zijn mogelijke vertrek

Terwijl er eetgasten zijn in Utopia zit Patrick op de bank te genieten van een snack. Niet veel later komt Gaby erbij staan en er volgt een gesprek. Een gesprek over het mogelijke vertrek van genomineerde Patrick.

Patrick zegt tegen Gaby dat er momenteel nogal veel door zijn hoofd gaat, what the f*ck nou dan? Mijn leven hier houdt op en ik ben nog niet klaar. Ik wil speelgoed maken. Gaby hoort het aan en begint over iets anders. Ze vraagt aan de genomineerde of hij al gekeken heeft naar een woonplek. Nee antwoordt Patrick, ik leef mijn leven zoals het komt. Ik wacht het netjes af. Mijn lot ligt niet in mijn handen. Natuurlijk antwoordt Gaby, maar je kunt je altijd voorbereiden. Als ik ga dan ga ik gaat Patrick verder, mijn voorbereiding is een slaapzak wassen. Mijn mes slijpen en mijn rugzak inpakken. Een dagboekje en een pen en een foto van mijn zoon. Mochten jullie foto’s uit willen printen voor mij dan mag dat en verder weet ik het niet. Misschien staat er wel een zakenman aan de poort die met mij mijn uitvinding uit wil werken en mij een woonruimte aanbied. Je weet het niet! En ik weet ook niet wat het effect van de tv is. Ik heb me zwaar gemist in bepaalde mensen door de stemmen die ik gehad heb. Ik weet het niet en wacht het gewoon vrolijk af. Maar als ik ga dan zal het geen gezellige boel worden, Wilco en Colinda verheugen zich er al op. Dan komt er een kindje die ook als eetgast te gast is. En eindigt het gesprek al snel. Hoe zou het af gaan lopen? Wie moet er naar huis?

Te zien in onderstaand filmpje vanaf 09:50 min:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Jan at 09:09

    Als Patrick zich nu eens meer al groepslid had opgesteld en niet de hele tijd op alles en iedereen had afgegeven dan was deze nominatie nooit aan de orde geweest. Hij heeft dit helemaal aan zich zelf te danken. Hij had prima kunnen functioneren in de groep maar hij zag overal samenzweringen tegen zjjn persoon.

    • Yvon Janssen at 13:43

      Klopt Jan het zegt veel over zijn persoon,wat hij in anderen ,in dit geval in de groep,ziet is hij zelf daarom is het in de buitenwereld ook een moeilijk persoon,geeft altijd de anderen de schuld,gooit balletjes op en kijkt ernaar!!maar zelf wast hij zijn handen altijd in onschuld!!het is een onruststoker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *