Utopia nieuwtjes 27 februari

Utopia nieuwtjes 27 februari

De Utopia nieuwtjes van 27 februari vindt je de gehele dag hier terug. Alle kleine gebeurtenissen en updates zullen we in dit bericht verwerken zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Laura, LauraB en Gabriëlle hebben even gekletst over de nieuwelingen. Laura en Gabriëlle gaan voor Danny, hij is een harde werker en weet van aanpakken. Ze hebben ook meer een klik met hun en past volgens Gabriëlle goed in de groep. Ze hebben vertrouwen in hem. Gabriëlle denkt dat Tineke het niet gaat trekken. En LauraB denkt dat van wel, maar of ze het ook leuk blijft vinden is de vraag. Tineke is meer het moeder figuur, en is erg overheersend aanwezig. Laura denkt het nog even aan te kijken en LauraB denkt dat het erg spannend gaat worden en veel bewoners voor Tineke gaan. (zie video)
 • Laura en Laura hebben een gezellig gesprek op de schommelstoel. Ze leren elkaar een beetje beter kennen en ook het geen wat Tineke nog wil bereiken in Utopia. Ze noemt bijvoorbeeld een academie over natuur en een lui markt die ze wil organiseren.
 • The story continues, de wellness van Colinda. Wordt deze gesloopt en opnieuw opgebouwd of toch niet? Colinda wil het liefst het scheve huisje slopen en opnieuw opbouwen. Wilco adviseert vandaag beter niets te doen en maandag verder te kijken. Maar Colinda blijkt vastberaden. Niet l*llen maar doen! Wordt vast en zeker vervolgd.
 • Danny is wel benieuwd hoe een evenement binnen Utopia verloopt. Aangezien morgen een darttoernooi plaatsvind besluit Danny aan Colinda te vragen hoe dat in zijn werk gaat. Colinda legt het tot in de puntjes uit. Zo wordt het roken tijdens evenementen besproken maar ook de muziek komt aan bod. (zie video)
 • Diana de tattoo artiest is weer in Utopia geweest. Dit keer om een tatoeage bij Joey te zetten, zijn eerste. Echter is Joey tijdens de tatoeëer sessie flauw gevallen! Het beeld van de streams ging snel van Joey af en later kwam Laura met wat water. Joey gaf aan dat het niet van de pijn kwam, maar de oorzaak weet hij niet. Diana is er wel van geschrokken, maar het gebeurd wel eens vaker… (zie foto’s en video)
 • Patatdag in Utopia! Er komen maar liefst 30 gasten om een patatje te eten gemaakt door Le Luifel
Joey net nadat hij is flauwgevallen

Joey net nadat hij is flauwgevallen.

Tatoeage van Joey

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. suz at 05:53

  Goede tattooeerder zou weten dat dit voorkomen kon worden door suiker. Je maakt een “wond” op je lichaam dat vraagt veel van je lichaam.

 2. lena at 03:13

  Volledig mee eens manon. Weet niet welk programma dorina kijkt. Maar ze ziet een totaal andere laura dan de rest. Maar misschien is het een uitzending uit Duitsland en zit daar wel een leuke laura in die het heel goed doet.

  • anneke at 13:17

   Ja iedereen heeft zijn persoon die hij/zij mag en dat is van Dorina mensen zijn die lekker van stoken houd heb ook meenings verschillen met haar en kijk ook naar UTOPIA (soms)

  • Manon at 22:44

   Ja Laura doet het heel goed! Op een bank zitten roddelen, roken en een grote bek geven.. oh ja, en vergeet niet mensen opstoken om vervolgens net te doen of ze nergens van weet! Tenminste neem aan dat je dit bedoeld Dorina? Dan geef ik je helemaal gelijk..

 3. Odie Venema at 16:34

  wil ik tineke omdat ze is huismoeder figuur en danny lijkt precies op bjorn zijn vak dus kies maar tineke want ze maakt utopia schoon en verder misschien ook koken enz enz weet je maar nooit en ze is zelfde als vanessa dus bekijk je maar ik heb liever tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *