Stuurt Tineke Patrick weg?

Stuurt Tineke Patrick weg?

Wilco heeft zich na alle strubbelingen over het “verzakte” wellness huisje even teruggetrokken bij Le Luifel. Daar gaat hij het gesprek aan met Mark over nieuwkomer Tineke.

Ik stond net even met Tineke te praten begint Mark te vertellen. We moeten voor Tineke gaan hoor! Zei ik toch antwoordt Wilco. Ja zegt Mark en ze begon er zelf over hoor, dus. Wat zei ze dan vraagt Wilco door. Mark antwoordt dat ze een gesprek hebben gehad, over wie ik weg heb gestemd en bla bla bla. En toen heb ik gezegd dat Patrick gestoord is en misschien ook wel acteur. Maar ik zou je één ding vertellen. Het gaat hier niet om persoonlijkheid tussen jullie twee, maar wie jullie eruit sturen. Dus als je erin wilt blijven… Heb je dat zo gezegd vraagt Wilco. Ja antwoordt Mark, en toen maakte ik uit haar bewoordingen wel een beetje op dat Tineke Patrick weg stuurt. Ze zei van de stemming zegt genoeg. En Danny heb ik liever maar ik denk dat hij voor Ivan gaat en Chris is vrij. En daarom ga ik Danny morgen even flink uithoren na het darten. Wilco vraagt waarom Mark dan niet gewoon voor Tineke kiest. Dat heb ik al gedaan antwoordt Mark, zij gaat voor Patrick. Maar ik wil van Danny ook weten hoe of wat. Maar als Danny voor Patrick kiest ga je dan voor hem vraagt Wilco zich af. Ja antwoordt Mark, hij kan mijn maatje worden. Tineke doet alleen maar wassen, wassen, wassen. Een tweede Vanessa is wel nodig merkt Wilco op. Ja zegt Mark, maar die Danny weet van aanpakken. Hij heeft al meer bereikt dan sommige hier gedaan hebben. Wilco bekent dat hij bij Danny een twijfel blijft houden. Volgens Mark speelt hij gewoon een spel en daar was Wilco ook bang voor. Ik wil het gewoon even weten zegt Mark.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Sonja Hiemstra at 18:33

  Mark en Wilco bepraten wie wie gaat kiezen….. Eigenlijk hoop ik dat Patrick blijft, alleen al om de koppen van die twee te zien verschieten 🙂

 2. joyce madarie zweers at 11:07

  zou me niet verbazen dat patrick blijft , als tineke blijft . oh dat groen ding is dat de welnis van colinda , sorry dat ziet er niet uit , van patrick is beter , dat stukje wat ik zag , meer een tuinhuisje , dit wat er nu is een krot , moet ze daar mensen ontvangen . pas maar op dat die welnis niet instort

 3. adriana46 at 01:55

  Bah wat gaat het er weer oneerlijk aan toe. Stemming bespreken! De inwoner kiezen, waarvan je weet dat die degene wegstuurt die je zelf weg wilt hebben.

  Zo oneerlijk en waardeloos.

 4. ruud at 19:13

  Tineke is 60 jaar en binnenkort oma van drie kleinkinderen. Ze wil in Utopia geld verdienen met de aanleg van een bosgolfbaan en kleine moestuintjes. Ze wil naar eigen zeggen in Utopia de moederrol op zich nemen.

  • Mjo at 12:21

   Helaas wel @anna.

   Wij 2en hebben blijkbaar meer mensenkennis, dan alle bewoners van de Utopia loods bij elkaar.

   Vraag mij ook heel vaak af, of de bewoners vanuit de regie geïnstrueerd worden, dat ik dit denk, vind ik heel erg, maar dat komt omdat ik niet begrijpen kan en wil begrijpen, dat men het gedrag van die walgelijke types (zoals o.a. Mark en Wilco) willens en wetens toestaat. Kan dit wel volgens de spelregels?? In mijn ogen, kan dit niet de bedoeling zijn van een “mijn Utopia” gevoel. Voor niemand niet.

   • anneke at 13:03

    Maar wij kijken de beelden en weten wat er gezegd wordt maar hun alleen van horen zeggen en daarom weten sommige niet wat die Mark en Wilco rond strooien wat niet waar is en daarom Patrick zwart gemaakt wordt

    • Mjo at 17:18

     @anneke Daar heb je ook weer gelijk in. Wij zien meer, dan dat de andere bewoners mee krijgen.

     Maar daardoor is het des te erger, wat daar allemaal gebeurd wat niet iedereen weet of mee krijgt of in de gaten heeft. Zo krijg je als bewoner geen objectief beeld van je medebewoners. Stemmen is dan ook vaak niet juist, door hun verkeerde beeld en invloeden.

     Op dit moment vind ik niet meer leuk om Utopia te volgen. Afgelopen dagen regelmatig weg gezapt. Weet ook niet of ik maandag ga kijken.
     Ik wil niet zien dat Wilco, Mark en Colinda e.c. hun triomfantelijk (blik) hun zin krijgen en Patrick wordt weggestuurd.

 5. Mjo at 14:01

  Het gekonkel en het beïnvloeden van Mark en Wilco nu richting Tineke, heeft zijn volgende dieptepunt bereikt.

  Wat een etters die 2. Bah.

  Is er nou werkelijk niemand die ingrijpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *