Wellness is niet verzakt aldus bouwer Wim

Wellness is niet verzakt aldus bouwer Wim

Geen verzakking! Eerder schreven we over een verzakking van de wellnes maar dat is dus helemaal niet het geval! Patrick gaat met de bouwer die ook in Utopia is voor de dakramen even kijken in de wellnes van Colinda. Al snel komt de bouwer erachter dat er helemaal geen verzakking is. Er zit wel wat verschil zo’n 1 cm maar dat is minimaal. Volgens de bouwer zit het ook op de wanden en die heeft Wilco erop gezet. Alles zou één kant op moeten staan bij een verzakking. Ook merkt de bouwer op dat een wand scheef geschroefd is. Patrick is verbaasd dat Wilco eerder zo overdreven heeft. Dat gekotst op mij heel de tijd voegt hij eraan toe. Bouwer Wim heeft ondertussen even wat andere apparatuur gehaald om alles nog een keer na te meten. Je kunt er weinig van zeggen aldus Wim, het is keurig gedaan. Ook de laser wordt gebruikt, en al snel wordt duidelijk dat de fundering niet waterpas op de grond gebouwd is. Wilco kan het bijna niet geloven dat het wellness huis niet verzakt zou zijn. Maar Wim legt alles nog eens haarfijn uit en het komt erop neer dat er niets verzakt is. De vloer heeft vanaf het begin niet recht gelegen. Volgens Wilco had Patrick dat makkelijk kunnen zien. De vloer is verkeerd aangebracht aldus Wim. We hebben de wanden haaks op de vloer gezet zonder waterpas merkt Wilco op. Maar Wim antwoordt dat ze niet haaks staan. Patrick vindt Wilco maar een zak. En Wilco schreeuwt terug dat hij uit moet scheiden, want ik sla je dadelijk serieus nog een keer voor je muil. Ik ben je helemaal zat met je gelieg, meneer de bouwer. Wim stopt de twee en zegt dat hij meer te doen heeft. Het is volgens hem beide fout, de vloer is niet oké maar de wanden ook niet. Wilco wil vertellen over de angst die hij heeft wat er nog fout kan gaan. Maar Patrick merkt cynisch op angst? Hou nou eens je muil schreeuwt Wilco, k*nkerstraal nou gewoon op man! Ik gooi jou over die tyfus poort heen! Hou zelf je muil k*t dwerg antwoordt Patrick boos terug. Wim probeert de heren weer even bij de les te houden en wil dat er geen ruzie gemaakt wordt. Ivan probeert Wilco positief om te buigen, en wil het huisje gewoon afmaken. Maar Wilco heeft andere plannen, je ziet overal dat de vloer scheef gebouwd is. Wim antwoordt het is heel simpel die vloer is niet waterpas, maar dat is niet gecheckt. Het is gewoon scheef neergelegd. Maar gezakt is het niet! Het verhaal gaat nog even door, maar de kern is dus wel duidelijk, geen verzakking!

Ook interessant:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:56

  Heeft die bouwer Wim het tegen iedereen gezegd dat hij niet scheef stond want anders wordt Patrick bestraft wat helemaal niet waar was en dat Wilco geen gelijk had maar wat ik niet begrijp waarom zijn ze dan verder gegaan met bouwen en dat wat hun verder hebben gebouwd niet goed is
  als hun dat weten kijken ze heel anders niet dat Patrick er mee geholpen is

 2. adri mulder at 09:57

  ik hoop dat wilco er uit gaat hij heb een groot bek en hij spel een vies spel samen met de anderen en hij is een geld wolf al ik en de anderen kan stikken

 3. Ladybug at 20:13

  Die domme Patrick denkt van stoeptegels een fundering te maken, daar bovenop te bouwen en tja toen werd het een luchtkasteel he? Nu mag Wilco de rotzooi opruimen en redden wat er nog te redden valt. Ik heb geen voorkeur voor wie dan ook maar Wilco kan bouwen met zijn handen en Patrick met zijn mond.Ik geloof dat ik, als ik in Utopia zou moeten zitten met iemand als Patrick dat ik dan ook alles op alles zou zetten om hem weg te krijgen.

 4. Frank at 15:31

  Wim kan niet zeggen dat het zaakje niet verzakt is. Dat veronderstelt hij. Maar volgens Patrick stond het zaakje maar 1 cm scheef. Blijkbaar staat het nu 3 cm scheef. Het is moeilijk voor te stellen dat iemand die prat gaat op zijn nauwkeurigheid bij het aanleggen van de fundering zijn waterpas zo slecht af kan lezen dat hij een afwijking van 3 cm niet kan constateren. Mij lijkt het wel degelijk waarschijnlijk dat de boel verzakt is, mede omdat de boel gefundeerd is op een paar stoeptegels die op de zwarte grond zijn gelegd.
  Ik begrijp dat de meesten hier anti-Wilco zijn en ineens zeer pro-Patrick zijn geworden. Laat ik vooropstellen dat ze geen van beiden deugen: Wilco is een stoker en Patrick is iemand met een grote mond die geen enkel karwei tot een goed einde kan brengen.
  Wilco overdrijft de kwestie behoorlijk. Het lijkt me niet nodig de boel helemaal af te breken en daarna weer op de bouwen, maar dat Patrick zoals gebruikelijk weer prutswerk heeft geleverd staat voor mij wel vast.

 5. David Brigham at 15:10

  Heerlijk — Wilco’s rattenstreek (speciaal geplanned nu de visumhouders binnen zijn, om Pat te benadelen) is openbaar. Hopelijk ziet de rest dit nu ook, vooiral z’n ‘fan Tieneke..

  • Mjo at 12:09

   Idd, @David Brigham, het gedrag en de bedoelingen van Wilco zijn zo doorzichtig. Dat dit nou niemand door heeft.

   Ik word gewoon kotsmisselijk van die Wilco. Nogmaals ik heb het al eerder geschreven, Patrick is ook absoluut geen lieverdje en heeft zeer zeker ook z’n (grote) fouten. Maar waar die Wilco nu mee bezig is, vind ik zo laag bij de grond. Wilco heeft zich vanaf dag 1, als doel gesteld Patrick er uit te werken. Maar de manier waarop en hoe Wilco dit tot stand brengt, is absoluut smerig.

   Ook eens met de reacties van @Sonja Hiemstra en @Lena.

   Ik weet dat het erg kort dag is, maar ik hoop van harte dat de Danny en Tineke nog op tijd door hebben, wat voor een rat die Wilco is.

 6. Sonja Hiemstra at 14:20

  Zooooooooooooo, Wilco, je bent weer uit op het zwart maken van Patrick, deze keer ben je zelf degene met boter op je hoofd. Je bent een ongelooflijk naar mannetje !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *