Wilco is woest op Patrick

Wilco is woest op Patrick

Het is weer gezellig in Utopia deze morgen. Er zijn problemen met het wellness huisje van Colinda, de fundering zakt namelijk weg. Patrick heeft deze gelegd en volgens Wilco moet het nu weer helemaal overnieuw gebouwd worden. Als ze gewoon verder bouwen staat de ene kant 12 cm lager dan de andere kant. Al snel volgt er een conflict tussen Wilco en Patrick, Wilco is woest!

Zodra Wilco Patrick tegen komt in de loods zegt hij nogal kwaad tegen Patrick dat hij een klootzak en een lul is. Hij kan ook niks en het liefst trekt die k*t machine uit de werkschuur van Patrick. Wilco ratelt nog even door en als hij het zou kunnen zou hij de nek van Patrick wel om willen draaien. Ook laat woeste Wilco weten dat hij erg uitkijkt als Patrick de poort uit loopt mocht hij weg gestemd worden. Patrick antwoordt relatief kalmpjes, dat Wilco de bouwer is en dat al veel eerder had kunnen zien. Ook komt hij even terug over het feit dat hij graag zijn nek om zou draaien, dan doe je dat toch lekker agressieveling! Hopelijk wordt er nog een passende oplossing gevonden voor de scheefstaande wellness van Colinda. Extra kosten zou op dit moment niet zo goed uitkomen. Mocht er een filmpje beschikbaar zijn van dit conflict zullen we deze uiteraard plaatsen!

Wellness staat scheef

Wellness staat scheef en is verzakt

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Victoria at 12:50

  Joey heeft het goed gezegd: “rattengedrag”!!!! Dat is wat Wilco toekomt. Hij is de Grootste Rat van heel Utopia en zeker tegenover Patrick. Hij aarzelt niet om alle groepjes steeds af te gaan om te stoken. Patrick dit en Patrick dat etc. Een échte Judas! Ziet niemand dat nou? Hij neemt zonder enig voortschrijdend inzicht speeltje Colinda mee en geniet van het leed en verdriet van Patrick. Rattengedrag!! Patrick moet blijven.

 2. Loes at 11:49

  Ziet niemand dan dat die Wilco een grote gluipert is, mensen denk goed na!!!!!
  Patrick moet blijven en Wilco en die enge Collinda moeten eruit.

  MENSEN DENK NA!!!!!!

 3. Frank at 11:14

  Het zit denk ik iets genuanceerder in elkaar. De fundering die Patrick gelegd heeft deugde in het geheel niet. Hij had er een paar stoeptegels onder gelegd. rechtstreeks op de zwarte grond. Toen ik dat zag wist ik al dat Patrick helemaal geen verstand van bouwen heeft. In die zin heeft Wilco gelijk.Maar Wilco had ook kunnen zien wat ik zag en er niet aan moeten beginnen. Ik heb Wilco wel al eens horen zeggend dat de balkjes voor de vloer niet deugden (wat ook waar was). Beiden hebben dan ook schuld aan dit debacle. Voor de rest neig ik er toch naar om Wilco het meeste gelijk te geven. Met de vlakbank heeft Patrick tot op heden nog helemaal niks anders gedaan dan voor € 1000,- aan hout in steeds kleinere stukjes te zagen en twee kinderzwaardjes te produceren. Ik heb elders begrepen dat die vlakbank helemaal niet door Patrick van zijn bonus is betaald, maar door de BV. Dus zit Patrick nu al een maand of twee zinloos te spelen met een investering van de BV onder het uitroepen: die miljoen die komt er, dat hout is goud waard, ik verdien hier het meeste geld etc. Hij begint met van alles,maar het lijkt dat hij een project eerst helemaal moet beschrijven in zijn beroemde uitvindersboek (zo wilde hij ook eerst een model van de welness maken alvorens te gaan bouwen) om er dan vervolgens maar helemaal van af te zien. Wilco is ook een etterbak, maar op dezelfde manier dat Chris dat ook is: als ze wat zeggen hebben ze meestal gelijk, al is de manier waarop niet zo fatsoenlijk.

  • anneke g at 11:47

   Patrick heeft op beeld verteld dat hij die machine van z’n eigen geld heeft gekocht en ja hij is handig met plankjes kleiner maken maar hij was zoet
   Nu je hem niet meer ziet zagen is er weer meer ruzie die ze beide opzoeken was het niet goed geweest als die Marin (dacht ik ) ook hun had gesproken hij was er toch
   En blijf dan ook van zijn spullen af ontneem hem dat ook nog niet

   • Frank at 11:58

    Dat is nou juist het probleem met Patrick: als je hem maar zoet houdt heb je geen last van hem. Als dat werkelijk de bedoeling is dan is Utopia dus een soort bezigheidstherapie voor mensen die een beetje in de war zijn. Ik ben het met je eens dat dat ook feitelijk het geval is, maar mijn beeld van een Utopia is het niet.

 4. Mjo at 10:58

  @anna, met je eens hoor. Mijn hemel wat is die Wilco toch een ………….. (vul ik maar niet in, hou het graag netjes.

  En ja, ook ik vraag mij in alle eerlijkheid af, heeft nou werkelijk niemand door, waar die Wilco mee bezig is. Op dit moment alleen Joey, gezien zijn (toppie) betoog in de nominatieronde.

 5. anna at 10:44

  Wilco had aan mij een goeie gehad[ook al ben ik een vrouw] want die etter blijft aan de gang met Patrick,en hij moet ook met zijn poten van Patricks spullen blijven Wat een babbels heeft dat kaboutertje en hij heeft niet anders gedaan dan stoken de rat en zijn de anderen nou zo dom dat ze het niet zien….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *