Voorlopig alleen leven op water en brood?

Voorlopig alleen leven op water en brood?

Utopia verkeerd in financiële crisis, zo is er gisteren een centraal geweest met plannen die een mogelijk faillisement moeten voorkomen. Het gaat niet goed, dat is één ding wat zeker is. Maar of het kwartje ook bij alle bewoners gevallen is?

Mark en Joey staan bij de kluis en bespreken de financiële zaken. De heren balen lichtelijk want het lijkt erop dat niet alle bewoners beseffen dat er iets moet veranderen. Mark heeft ook geld nodig zo vertelt hij. Hij moet namelijk de aannemer betalen en dat kost wel wat! Maar door die kosten hebben de bewoners weinig geld meer over om van te leven. Mark oppert het idee om wellicht uitstel van betaling te vragen maar Joey denkt daar toch iets anders over en vindt dat Mark gewoon moet betalen. Laat maar zien hoe slecht we ervoor staan. Door middel van het darten wat a.s. zaterdag plaats zal vinden kunnen we inkomsten genereren en boodschappen van doen. De anderen snappen het echt niet. Ook andere belangrijke zaken snappen de bewoners niet, er wordt een hoop geklaagd over eieren en eigen troep opruimen ho maar. Mark sluit zich volledig aan bij het geen wat Joey zegt. Ik betaal nu de helft van de factuur. Dan is het maar even leven op water en brood. Het is niet anders…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke g at 11:25

  Dat zat er aan te komen waarom gaan ze gewoon door met bouwen stop daar mee ga de loods anders indelen dat Colinda een eigen afdeling heeft of maak plaats in of om de keuken heen voor een kopje koffie of thee
  Hoeveel intree moet er betaald worden voor darten en het darten zelf, en hopen ze dan eruit te komen
  Zijn der geen spullen meer voor kettingen en armbanden ik zag laatst ook nog wol in de kast leggen en heb daar nooit meer wat van gezien kunnen ze daar niet iets leuks mee doen er is er toch wel een die kan breien of haken kan op de markt verkocht worden
  En je zie of hoor ook niets meer over kaas maken is dat ook gestopt
  In de uitzending zie je ze alleen ruzie maken en roddelen waarom zie je niet meer wat de meiden doen je zie alleen dat een paar mannen aan het bouwen zijn vorig jaar was dat beter in beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *