Een klein spoed centraal over de zaagmachine

Een klein spoed centraal over de zaagmachine

Wilco vindt het tijd om even in centraal te gaan, een spoed centraal over het verzakte wellness huisje en de zaagmachine van Patrick. Wilco vindt namelijk dat Patrick zijn zaagmachine er maar uit moet om zo plaats te maken voor een vervangend wellness centre.

De strijd is dus begonnen tussen Wilco en Patrick, en zodra de bewoners horen van de plannen is niet iedereen even enthousiast over het centraal. Laura bijvoorbeeld ook niet, ze vind het kansloos en bovendien moet zij ook plek hebben voor haar B&B. Gio oppert een ander idee dat Colinda ook achter de vide waar momenteel het kantoor is tijdelijk te gebruiken als wellness. En uiteindelijk besluit de groep eerst maar eens de nominaties af te wachten. De zaagmachine gaat dus nog niet weg, dit kan pas als Patrick weg zou moeten. Niemand anders kan namelijk de machine bedienen als de uitvinder zelf. Maar er moet wel iets mee gedaan worden zo vindt Mark, en zal er dan ook op toezien dat er iets mee gaat gebeuren. Wat een groot conflict had kunnen worden, lijkt vooralsnog af  te lopen met een sisser!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  • anneke at 12:38

   Wil je beweren dat het alleen Patrick de schuldige is volgens mij zijn er meer mensen die geld besteden (dit is niet kwaad bedoeld)

 1. Ladybug at 20:06

  Dit gedoe van Patrick met die zaagmachine riekt een beetje naar fraude. Ik heb hem zien en horen zeggen dat hij dat enorme ding zelf heeft betaald van zijn bonus. Ik weet niet wat ik léés dat die machine op contract is gehuurd op kosten van de bv. Dit moet Mark dan toch ook weten?
  Hellup wat erg!

 2. anna at 13:23

  Patrick heeft wel die zaagmachine betaald van zijn eigen 2500,00 euro. en inderdaad die patatkraam heeft wilco en mark alleen maar met geld uit de pot betaald…

  • Frank at 15:22

   Anna, inmiddels is wel duidelijk geworden dat de machine gehuurd is. Patrick heeft een huurcontract gesloten voor de duur van het hele Utopia experiment en de kosten zijn voor de BV. Dit is een vreemde actie geweest omdat Patrick de enige is die de machine kan bedienen, hoewel Patrick nu opeens zegt dat als iemand een stukje wil zagen, dat dat kan, om er vervolgens aan toe te voegen: als je de machine bedienen kunt. Wat dus niemand kan.
   Hoewel er mensen zijn die Patrick zeggen op beeld te hebben horen zeggen dat hij hem zelf betaald heeft, is dat dus niet waar. Blijkbaar heeft Patrick niet de juiste informatie gegeven (ook niet over dat huurcontract trouwens).

 3. anneke g at 11:36

  Patrick heeft toch zelf de machine aangeschaft het was toch zijn geld waarom beslist Wilco dan dat hij weg moet dat ze dan weer geld hebben
  Als ze dat ook zeggen van hun patat kraam (waar ze zelf de grootste afnemer zij) zal hij ook niet leuk vinden er wordt alleen verkocht als er wat is
  En waarom is de keuken niet goed meer voor Colinda ze heeft meer van die besprekingen gehad kost je ook geen geld om het hokje af te maken
  Chris maakt de tuin heel mooi maar kunnen er nog wel zoveel kraampjes staan

  • frank at 11:43

   Anneke, het schijnt dat Patrick die machine helemaal niet betaald heeft van zijn bonus,maar dat die door de BV betaald is. Ik heb ook ergens gelezen dat de machine gehuurd zou zijn en dat de kosten voor de BV zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *