Colinda trekt het niet meer

Colinda trekt het niet meer

Een hoop ellende in Utopia, het blijft maar doorgaan. Colinda werd uitgemaakt als dief door Patrick. En Wilco heeft geen vertrouwen meer om verder te bouwen. Het wordt Colinda allemaal te veel en trekt het niet meer.

Eerst vertelt Colinda aan Wilco wat er allemaal gebeurd is. Ze is naar Patrick gegaan die haar uitgemaakt heeft als dief toen ze de wellness aan het nameten waren. Patrick stond te zagen en wilde niet luisteren naar Colinda. Waardoor Colinda op de noodstop van de zaagmachine drukte. Patrick zette vervolgens de zaag weer aan en Colinda duwde wederom op de noodstop. De zaag vond dat niet zo leuk en begon een beetje te roken. Patrick vond het uiteraard ook niet leuk en heeft dan ook Colinda “vriendelijk” de deur gewezen. Wilco kan nog steeds niets hebben als het om Patrick gaat en zegt dan ook dat zijn kop onder die zaag moet. Colinda is bang dat de zaagmachine nu stuk is en dat kan volgens Wilco wel. Maar dat ligt uiteraard weer bij Patrick want deze heeft hem aangezet. Het is niet jou probleem maar het huisje wel. Colinda aan dat het huisje gewoon verder gebouwd kan worden maar Wilco ziet dat niet meer zitten. Hij staat voor iets en als je zoiets constateert ga je daar eigenlijk niet mee verder. Dan ga je zeggen sorry jongens het is 3000 euro en zonde van het geld. We douwen het er gewoon tegenaan en klaar antwoordt Colinda. Doe het maar gewoon, verstand op nul en we zien wel. Dat kan ik niet antwoordt Wilco, ik kijk wel wat ik ermee doe. En anders moet je afbreken en opbouwen, het is Utopia. Dat weet ik antwoordt Wilco maar ik zit al 35 jaar in de bouw. Het moet gewoon goed neergezet worden. Colinda geeft aan het niet meer te trekken en loopt weg. Wilco loopt erachter aan en vindt het onzin dat ze weg loopt en zich niet zo door Patrick moet laten beïnvloeden. Ik kijk wel wat ik doe, maar ik ga geen 3000 euro verpesten. Ik wil hebben dat het goed staat. Volgens Colinda staat er niks goed, en Wilco benadrukt er nog maar een keer er geen vertrouwen in te hebben. Colinda zegt dat het allemaal niks meer uit maakt. Verbaas niet dat het vannacht in de fik staat! Als je dat doet ben je helemaal wazig bezig antwoordt Colinda, nou loop je weer weg. Colinda loopt door en zegt er geen zin meer in te hebben…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 10:59

  colinda is eg een bitch , vorig jaar vondt ik der nog aardig , daar is niks meer van terug te vinden . wilco heeft er ook al weinig zin in haar , zo gauw patrick de deur uit gaat lopen , laat wilco haar als een baksteen vallen , taktiek van wilco , om personen weg te werken , eerst patrick eruit en dan colinda , denkt wilco , maar ja het kan nog raar lopen , mischien blijft patrick wel , en de gene die weg gaat daar , verwacht je dan niet van , zou me niet verbazen dat ivan eruit gaat . als tineke blijft .

 2. Elly at 16:25

  Colinda moet lekker naar huis, kan ze daar verder snollen, met iedere vent die ze tegenkomt, en neem Wilco lekker mee.
  En stop s met t opnaaien van Patrick, wat zijn die colinda en Wilco slecht zeg. Bah

 3. Mjo at 13:56

  Wat een triest koppel is het toch ook die Colinda en Wilco.

  Colinda je trekt het niet meer?? nou meissie je weet waar de poort en de uitgang is. Je gedrag komt nu als een boemerang naar je zelf terug.

 4. anna at 13:51

  wilco en colinda moeten hun eigen kop er maar onder liggen! ze blijven maar doorgaan met patrick word eens volwassen die colinda zit de boel op te ruien en dat doet wilco ook al v/a het begin dat hj daar is… wil ze nu echt dat er hand gemeen ontstaat tussen die 2…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *