Billy wil elke bewoner laten pitchen waarom hij of zij in Utopia wil blijven

Billy wil elke bewoner laten pitchen waarom hij of zij in Utopia wil blijven

De finale van Utopia komt steeds dichterbij en daarom heeft Billy een idee. Ze vertelt Romy wat ze van plan is. Omdat er maandag weer genomineerd moet worden lijkt het haar een leuk idee om zondagavond elevator pitches te organiseren. Iedere bewoner krijgt dan drie minuten de tijd om in een pitch te vertellen waarom hij of zij nog in Utopia wil blijven en waarom hij of zij hier is. Billy wil dit graag samen met Linda en Romy gaan opzetten. Romy reageert enthousiast en de twee besluiten met dit plan aan de slag te gaan. Wat zal de rest van de groep van dit idee vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Elisabeth at 16:04

    Ze schakelt haar naaste concurrenten op deze manier uit. Ze moeten denken dat ze hun vriendin is, maar dat is ze niet, denkt alleen aan haar eigen belang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *