Demi en Fay dragen officieel hun geld over aan Stichting Het Vergeten Kind

Demi en Fay dragen officieel hun geld over aan Stichting Het Vergeten Kind

Joep Verboeket komt het Utopia terrein oplopen. Hij komt namens Stichting Het Vergeten Kind een cheque van Demi en Fay in ontvangst nemen. Joep wordt hartelijk ontvangen door de bewoners en iedereen neemt op de banken plaats. Hij vertelt over de sjaals die de bewoners aan elkaar genaaid hebben. Jullie hebben het niet voor niets gedaan. Op het Binnenhof hebben we alle sjaals neergelegd en het was een heel mooi kleurrijk geheel vertelt Joep enthousiast. Na een tijdje neemt Fay het woord en laat weten dat zij met Chipp en Demi hard heeft gewerkt om geld bij elkaar te verdienen voor de pot, de bv en zichzelf. We wilden er op het laatst nog iets moois mee doen en wat is dan mooier om het aan een goed doel te schenken vertelt ze blij. En we kwamen al vrij snel bij jullie uit glundert Fay verder. De tweeling trekt vervolgens het doek van de cheque en onthullen een bedrag van 3000 euro. Wauw, wat een mooi bedrag roept Joep blij uit. Er wordt hard geklapt door de bewoners en Joep vertelt hen wat Stichting Het Vergeten Kind met dit geld gaat doen. Demi en Fay bieden ook aan, als ze Utopia hebben verlaten, om een handje te willen meehelpen. Daar wordt op gedronken, er gaan ongetwijfeld mooie dingen gebeuren met het geld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Els at 20:34

    Ze willen populair worden daarom hebben ze dit gedaan. Ze denken alleen aan hun eigen, Romy hun vriendin heeft geen geld meer zie je dat ze romy helpen, zie je ze iets doen voor de samenleving nee dus Jeroen zal zeggen weeggg. Ik hoop dat ze eruit worden gestemd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *