Billy roept de groep bijeen om te vertellen over haar pitch idee

Billy roept de groep bijeen om te vertellen over haar pitch idee

We schreven er al over, eerder had Billy het idee dat de groep moest pitchen waarom hij of zij nog in Utopia wil blijven. Afgelopen avond besluit Billy de groep bij elkaar te roepen om haar idee te bespreken. Dit kan het laatste weekend zijn voor een van ons en daarom dacht ik hoe leuk is het als we zondagavond te pitchen waarom jij vindt dat je mag blijven legt Billy enthousiast uit. Wat wil je nog in deze zes weken en wat vind je belangrijk gaat ze verder. Niet iedereen reageert meteen enthousiast, vooral Baldr ziet het echt niet zitten. Baldr is niet zo goed voor een groep, Cemal sluit zich hier ook bij aan. Romy wil hem graag helpen om iets leuks in elkaar te zetten. Hier gaat Baldr mee akkoord. Romy, Bas en Cemal reageren wel enthousiast. Ik denk dat er hele leuke dingen uit gaan komen sluit Billy enthousiast af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *