Demi en Fay vinden hun mede bewoners asociaal

Demi en Fay vinden hun mede bewoners asociaal

Demi en Fay hebben aan Joep Verboeket van Stichting Het Vergeten Kind een cheque van 3000 euro gegeven. De tweeling wilde graag een deel van hun verdiende geld aan een goed doel geven. Wat later trekken Demi en Fay zich terug op de schommelbank om hun irritaties over de desinteresse van hun mede bewoners te uiten. Ze waren echt ongeïnteresseerd zucht Demi. Het was echt belachelijk, de een was aan het slapen, de ander zat nog half in bikini, nog een zat in blote bast gaat Fay geïrriteerd verder. De twee vinden het jammer dat hun mede bewoners geen interesse konden opbrengen voor hun initiatief. Ik vind het zelfs asociaal, dat er een directeur langskomt en je je niet eens fatsoenlijk aan kunt kleden vervolgd Fay. Misschien heeft het wel te maken met opvoeding besluit Demi peinzend het gesprek. Ben jij het met de tweeling eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Els at 09:20

    Billy doet meer voor de samenleving dan de twins. De twins denken alleen naar hun eigen belang ze willen gewoon popie Jopie uithangen om geld te schenken, ze hadden dit eerst met de groep kunnen bespreken hoe hun ervan vinden en of de groep ook een schenking erbij kunnen doen. Romy, Linda en Billy werken kei hard voor de samenleving Ivan Camel werken ook keihard voor de groep, zie je de twins en baldr, bas, Memhad doet wel iets de boekhouding maar ook niet veel, zie je hun de wc schoonmaken, afwassen, de tafeldekken ik zo nog vele dingen opnoemen oh ja de twins houden wel de winkel bij, maar dat gaat naar hun eigen bankrekening dat is pas eigenbelang niets gaat naar de bv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *