Wat hield de bewoners bezig op de zwoele avond van 20 april?

Wat hield de bewoners bezig op de zwoele avond van 20 april?

De bewoners hebben afgelopen avond heerlijk van het zonnetje genoten en zijn het buiten zitten in de avond ook nog niet zat. Bas en Ivan hebben een barbecue en vuurkorf in een gemaakt van een oud vat. En als de avond valt steken de twee deze aan en ze toveren een gezellig vuurtje tevoorschijn. De meeste bewoners pakken er een stoel bij en gaan om het vuurtje zitten. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er van alles en nog wat besproken. Ook de marshmallows kunnen natuurlijk niet ontbreken. Er worden lange takken gezocht en vrolijk worden deze aangeprikt en in het vuurtje geroosterd. En zo is de avond in huize Utopia weer gezellig verlopen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *