Romy bespreekt met Cemal de tweeling die zich steeds meer afzonderen

Romy bespreekt met Cemal de tweeling die zich steeds meer afzonderen

Als Cemal en Romy vannacht in bed liggen nemen ze samen nog eventjes de dag door. Ze bespreken hun relatie en spreken de wens uit om samen te blijven als Utopia is afgelopen. Ik ben zo benieuwd hoe wij samen buiten zijn Cemal zegt Romy. Cemal knikt en laat weten dat hij hoopt dat ze voor altijd samenblijven. Onze liefde is zo sterk, wij overwinnen alles voegt Romy er zelfverzekerd aan toe. Na hun relatie besproken te hebben komt het gesprek weer op Utopia. Met welke mensen wil jij de finale halen Cemal? vraagt Romy. Cemal antwoordt dat hij zichzelf in de finale ziet staan met Romy, Bas, Ivan, Billy en Linda. Ik vind Baldr en Mehmet geen Utopiaan van de Eeuw benadrukt hij. Romy knikt en zegt dat zij precies hetzelfde lijstje in haar hoofd heeft. De tweeling zijn zich trouwens zo aan het afzonderen, ik spreek ze helemaal niet meer gaat ze verder. Cemal laat weten er ook geen behoefte aan te hebben en vraagt zich af of ze nog wel met de andere bewoners praten. Romy denkt dat ze alleen elkaar spreken. Echt raar hoor, alsof ze er niet bij willen horen besluit Romy waarna de twee lekker gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 09:58

    Zo raar van Cemal, dat hij Billy erbij wil bij de finalisten! Hij heeft al een paar keer op haar gestemd, en Billy wil hem er absoluut niet bij hebben in de finale.
    Nogal logisch dat de twins zich afzonderen, niemand praat toch ook met hun, niemand moet ze meer ze willen het liefst dat ze worden weggestemd. Zal ook wel gebeuren a.s. maandag, sowieso een van de twins komt op de nominatie te staan. Gelukkig staan ze samen ook sterk met 6 stemmen. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren a.s. maandag. Sinds Romy wel helemaal met Billy (onder de invloed van Billy ) is praat ze amper nog met de twins, echt lelijk van haar. Zo zie je maar wie je echte vrienden zijn in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *