Billy inventariseert wie er meedoen met de pitch waarom hij of zij in Utopia moeten blijven

Billy inventariseert wie er meedoen met de pitch waarom hij of zij in Utopia moeten blijven

Afgelopen avond heeft Billy het idee geopperd om een pitch te houden waarin de bewoners vertellen waarom hij of zij in Utopia moeten blijven en wat zij in deze zes weken nog willen bereiken. Vandaag maakt zij een rondje en inventariseert wie er mee gaan doen morgenavond. Cemal was gisteren al enthousiast en nu nog steeds. Ik doe de pitch gewoon vanuit mijn hoofd laat Cemal weten. Demi en Fay twijfelen nog en gaan er vandaag even over nadenken. Romy doet ook mee en heeft Baldr overgehaald om ook mee te doen. Ik ga jou gewoon helpen om iets leuks neer te zetten zegt Romy terwijl ze hem op de schouder klopt. Wil jij een tipje van de sluier oplichten Bas? Wat ga je morgen doen? vraagt Billy Bas. Bas vraagt met een grijns hoe de afgelopen vier maanden zonder hem zijn geweest. Een stukje stuurlozer geeft Billy aan. Ik zeg niet meer vervolgd Bas met een knipoog. Billy vertelt daarna dat zij morgen gaat vertellen over de ergernissen die mensen hebben bij haar. Ik wil het gewoon doen met een lach en een knipoog eindigt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Els at 11:03

    De erfenissen van de mensen die niet veel doen. Baldr heeft geld gekregen van Beau bas zei al ga een single opnemen, maar hij doet er niets mee hij is ook een nietsnut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *