Demi en Fay hebben geen zin om mee te doen aan de pitch

Demi en Fay hebben geen zin om mee te doen aan de pitch

Billy heeft aan Demi en Fay gevraagd of ze mee willen doen met de pitch van morgenavond. Maar de tweeling heeft hier helemaal geen zin in. Ik zou niet weten wat ik zou moeten doen laat Fay weten. Ik ook niet en als ik geen zin heb ga ik ook niet mee doen. Ik ga me hier niet een beetje bewijzen of zo reageert Demi hierop. De twee vinden het raar om over zichzelf te zeggen dat ze gemist worden als ze weggestemd zouden worden. Ik voel me daar niet fijn bij gaat Fay verder. Baldr laat hen weten dat dit ook totaal niet in zijn comfortzone ligt. Ik ga er gewoon een grote grap van maken voegt hij er met een grijns aan toe. Fay wordt er kriebelig van dat er wordt gedaan alsof het met een knipoog is maar dit het totaal niet is. Demi en Fay gaan er toch nog even over nadenken of zij mee gaan doen met de pitch.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *