Billy vertelt hoe het in Utopia ging toen Bas er niet woonde

Billy vertelt hoe het in Utopia ging toen Bas er niet woonde

Morgenavond houden de bewoners een pitch waarom hij of zij in Utopia moeten blijven en wat ze nog willen doen in de zes weken die resten. Bas wil in zijn pitch de vier maanden benoemen die hij buiten Utopia heeft doorgebracht en vraagt daarom aan Billy hoe de groep was ten tijde van zijn afwezigheid. Ze voelden zich vrijer om iets te zeggen wat ze vonden zonder dat ze wisten dat er een intelligent iemand was die dat kon weerleggen legt Billy hem uit. Bas luistert aandachtig en schrijft alles op in zijn boekje. Er waren minder oplossingen, daar ben jij namelijk heel goed in gaat Billy verder. En voegt eraan toe dat Bas erg veel humor heeft en dat de groep die humor erg gemist heeft. Bas vraagt vervolgens of er nog negatieve dingen gebeurd zijn toen hij weg was. Billy vertelt dat mensen zijn plek in wilde nemen en dat Beau en Chipp de koeien weg wilde hebben. Zullen we dit gesprekje lekker tussen ons houden? vraagt Bas mysterieus. Hier gaat Billy mee akkoord, al met al heeft Bas veel informatie verzameld maar wat gaat hij met al deze informatie doen is vraag twee…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *