Romy weet zeker dat als er energie in de pitch gestoken wordt men veel kan bereiken

Romy weet zeker dat als er energie in de pitch gestoken wordt men veel kan bereiken

De pitch in is momenteel het onderwerp van gesprek in Utopia. Ook Baldr en Romy hebben het erover. Romy wil Baldr graag helpen met een pitch omdat hij zelf geen idee heeft hoe hij het aan moet pakken. Je moet laten zien waarom jij moet blijven en wat je hier houdt en ik zou het wel serieus aanpakken maar met een grappig randje adviseert Romy hem. Baldr heeft hier wel oren na en zegt dat hij zijn verhaal wel kort en bondig houdt omdat hij geen ellenlang verhaal wil vertellen. Ik zal ook wel een stukje voor je schrijven, hoe ik het zie. En ik denk dat als je het serieus doet, je heel veel kan bereiken gaat Romy verder. Naast Baldr en Romy, Billy en Bas zijn ook de tweeling aan het werken aan hun pitch. Ze hebben toch besloten om mee te doen en bedenken nu een leuke invalshoek. Dit wil echter niet helemaal lukken en even denken ze eraan de handdoek in de ring te gooien. Maar na wat ups en downs komt er toch iets op papier te staan bij de twee. Wat zijn ze van plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 1.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Corry at 14:04

    Baldr wat heeft hij eigenlijk gedaan in Utopia, dan alleen een beetje de figurant te spelen met zijn handen in zijn zakken, en ergens ophangen met een kop koffie.
    En zanglessen die niet geholpen hebben want hij klinkt nog steeds erg vals.
    Alles is al vooraf bekend met de stemmingen en wie er naar huis moet.
    Kijk maar naar het vertrek van Beau, hoe kon Johan anders zo snel een limousine regelen en strak in het pak met zo een grote bos bloemen daar staan/
    Met de pers erbij en al die andere mensen die er stonden.
    Het thuis front was allang op de hoogte dat Beau naar huis toe kwam, anders had er ook wel iemand van haar familie gestaan.
    Wat een regelrechte onzin dat pitchen, dan kunnen ze er nog meer onzin uit kramen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *