Demi en Fay vieren dat ze dertien maanden in Utopia wonen

Demi en Fay vieren dat ze dertien maanden in Utopia wonen

Vandaag wonen Demi en Fay alweer 13 maanden in Utopia en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Midden in de loods hebben ze daarom een echte piñata opgehangen, die ze zullen stukslaan terwijl ze zichzelf filmen. Demi is als eerste aan de beurt en als Fay haar rond heeft gedraaid mag ze aan de slag. Al snel geeft ze het gekleurde ezeltje rake klappen. Na Demi mag ook Fay haar slagje slaan. Er wordt hard gelachen en gegild en de tweeling heeft het goed naar hun zin. Je kunt maar ergens mee bezig zijn zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 15:10

    Gaaf toch die maken tenminste nog plezier en genieten van hun verblijf (zolang het nog duurt) in Utopia, de rest zit maar buiten te speculeren over wie er in de finale komt te staan. Roddeltantes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *