Billy, Linda en Romy bespreken met wie zij in de finale van Utopia willen staan

Billy, Linda en Romy bespreken met wie zij in de finale van Utopia willen staan

De finale van Utopia komt steeds dichterbij en dat is de bewoners natuurlijk ook niet ontgaan. Wanneer Romy Billy en Linda even apart neemt op de schommelstoel is ze toch benieuwd naar hun top zes. Wie mogen er van jou in de finale staan vraagt Romy aan Linda en Billy. Alle drie de dames hebben dezelfde top zes, zo noemen ze Billy, Romy, Linda, Cemal, Bas en Ivan. Wat zou betekenen dat Mehmet, Baldr en de tweeling binnenkort weg zouden moeten. Dat zou ik wel terecht vinden gaat Billy op serieuze toon verder. De dames zijn het met elkaar eens dat ze het liefst bewoners in de finale zien die zowel waarde hechten aan het belang van Utopia als aan het belang van de groep. Zullen deze zes ook daadwerkelijk de laatste overblijvers worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. kaatje at 10:24

  Billy, in het belang van Utopia en de groep. Zij doet alles alleen in het belang van haarzelf. Linda, hou toch eens op met die vreselijke neplach. Net zo erg, als zoals jij eruit ziet.

 2. gina at 08:05

  Daar zitten de drie heugellaars romy ruzie gehad met mevrouw bakker linda wou afvallen nee ze wou groeien en romy heeft heeft twee gezichten eruit met deze bende

 3. Heidy at 15:08

  Dat hoop ik toch van niet zeg. Van mij mogen Billy, Linda, Mehmet en de “geweldige”Ivan eruit. Dan blijven Romy, Cemal, Twins, Baldr en Bas over. Deze 6 zijn een stuk eerlijker dan de vier die er van mij uit mogen. Ik gun het aan Romy of Cemal, de eindzege. Ik vind Linda bijvoorbeeld totaal geen Utopiaan, heeft absoluut bijna niets verdient voor Utopia, Mehmet heeft helemaal nog nooit een cent verdient in Utopia.

 4. Ria at 15:06

  Hoe kan Billy dat zeggen er heeft nog niemand zoveel stemmen gekregen als zij over alle afleveringen daarom is het ook zo oneerlijk dat zij er nog steeds inzit en zoveel praatjes heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *