Jordie wordt columnist van de Gaykrant

Jordie wordt columnist van de Gaykrant

Jordie krijgt geweldig nieuws! Mylène komt naar beneden gelopen en stapt op Jordie af. Je hebt een mailtje, zal ik hem voorlezen? vraagt de vrouwelijke bewoonster. Lees maar voor, schat, antwoordt Jordie. De mannelijke bewoner mag een voorstelcolumn schrijven in het blad waarin hij zichzelf voorstelt en hoe hij via de Gaykrant iets wil bijdragen. Jordie wil zich graag inzetten voor de LHBT+’ers in de Arabische landen. Iedereen is blij voor Jordie. Wat zal Jordie schrijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *