Potentiële bewoners Larissa en Floor betreden Utopia

Potentiële bewoners Larissa en Floor betreden Utopia

De bewoners staan al ongeduldig te wachten als de twee potentiële bewoners Utopia in komen lopen. Twee vrouwen schreeuwt Romy enthousiast. Ze is duidelijk onder de indruk van de twee nieuwelingen. Floor en Larissa lopen naar de groep toe om zich voor te stellen. Wat gek dit gilt Larissa enthousiast. De groep loopt richting de loods, terwijl Chipp, Kevin en Cemal de kisten dragen. Tijd voor de voorstelronde.

Floor neemt het woord en vertelt over zichzelf. Ze werkt als ambtenaar. In Utopia wil ze haar idealen nastreven en ook werken aan haar persoonlijke ontwikkeling. Volgens haar staat de basis van Utopia er nu maar mist ze gezamenlijke doelen. Dan is Larissa aan de beurt. Voor de accountmanager is Utopia dé plek om te werken aan zichzelf en een ideale samenleving. Daarbij vond ze het tijd voor verandering. Ik ben een babbelkont, een echt mensen mens laat ze vrolijk aan de groep weten. De groep kletst verder en de gebruikelijke vragen als wat laat je achter en wanneer is jouw Utopia geslaagd maar ook waar irriteer jij het meest aan komen allemaal langs. De sfeer zit er goed in en er wordt flink gelachen.

Billy valt vervolgens gelijk met de deur in huis en legt aan de twee potentiële bewoners uit dat ze bezig is met een seksuoloog. Ze vraagt zich af of Floor en Larissa het vervelend vinden om over seks te praten. Maar beide dames hebben hier geen moeite mee. Aangezien ze toch met de hele groep zitten, besluit Billy nu de antwoorden van enquêtes die de bewoners gisteren hadden ingevuld te bespreken. Daarna wordt er uiteraard nog een rondleiding gegeven en kunnen de dames zichzelf gaan bewijzen tegenover de groep. Wie zal er uiteindelijk mogen blijven?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *