Billy en Chipp willen consequenties invoeren

Billy en Chipp willen consequenties invoeren

De afwezigheid van een aantal ondernemers tijdens de vergaderingen is al een langere tijd een punt van discussie bij de ondernemersgroep. Chipp en Billy praten buiten na over dit probleem. Billy wil graag werken met consequenties en merkt op dat ze vanaf morgen iedereen een verklaring moet afleggen als hij of zij niet bij de vergadering aanwezig is. Dan sta je echt zwaar voor lul hoor vervolgd ze. Hier is Chipp het helemaal mee eens. Het ergert hem ook dat bijvoorbeeld nieuweling Madilia rustig haar make-up aan het doen is, terwijl de rest aan het vergaderen is. De twee spreken af dat ze donderdag met een paar andere bewoners zullen gaan zitten om meer consequenties te verzinnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Rob at 16:26

  Utopia is zo langzamerhand een geregisseerd programma geworden. Er is niets oprechts meer aan. Waar blijft al het geld blijft zien we niet. Drank verdwijnt. Wie het doet zien we niet. Ect etc. Penthouse te duur uitgevallen. Wie betaalt dat?. Wel geld voor duur eten. Golf simulators dure horloges etc. Het word tijd dat sommige figuren ontmaskerd worden en verdwijnen uit dit programma.!!

 2. mar at 11:27

  Daar hebben we billy weer als ze zelf in haar nest blijft liggen roept ze dat maak ik zelf wel uit
  maar als een ander het doet moet je haakneus horen
  het word toch tijd dat Utopia ophoudt het is af en toe net een kleuterschool
  en als ze door willen gaan dan iedereen weg en met allemaal nieuwkomers er in gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *