Jacco is helemaal klaar met de kritiek die hij steeds krijgt

Jacco is helemaal klaar met de kritiek die hij steeds krijgt

Na de ondernemersvergadering besluit Jessie buiten met Jacco te praten. Hij laat zijn mede bewoner weten dat hij zich voortaan zal bemoeien met evenementen. Ik zal mij voornamelijk verdiepen in het financiële gedeelte voegt hij eraan toe. Jacco laat Jessie al snel weten dat hij er helemaal klaar mee is. Een tijdje geleden kreeg hij namelijk kritiek op zijn zanglessen, die veel te veel geld zouden kosten. En voegt eraan toe dat hij al zijn moeite in de evenementen stopt en alsnog alleen maar commentaar krijgt. Ik beland constant in discussies en daarbij heb ik gisteren ook nog drie stemmen van Cemal gekregen. Mensen zien eigenlijk niet wat je allemaal doet vervolgd hij treurig. Jessie probeert zijn mede bewoner vervolgens een hart onder de riem te steken en laat weten dat hij juist wel ziet wat Jacco allemaal doet en hem hier alleen bij wil helpen. Het wordt mijn dood nog hier gaat Jacco verdrietig verder. Jessie weet duidelijk niet zo goed wat hij nog moet zeggen en houdt zijn mond maar dicht. Jacco nog niet klaar en hij gaat verder met een tirade over de nieuwe man van de financiën, Cemal die toevallig ook op hem heeft gestemd. Jacco is namelijk niet tevreden hoe Cemal te werk gaat en het ergert hem dat hij kritiek levert aan mensen die hard werken. Jessie begrijpt wat Jacco bedoelt en merkt op dat het inderdaad anders moet met de financiën.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *