De ondernemersvergadering van 14 juni

De ondernemersvergadering van 14 juni

De ondernemers zijn bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 14 juni terug.

René opent de vergadering en laat weten dat de totale winst momenteel op 3605 euro staat. De groep gaat verder en Billy vertelt aan de groep met welke producten ze momenteel bezig is. Jessie zegt daarna dat hij spuitbussen heeft besteld. Deze spuitbussen zullen in de kluis gezet worden, aangezien iedereen de spuitbussen zomaar pakt en hij hierdoor niet verder kan met zijn producten. Billy is het hiermee eens en merkt op dat haar spuitbussen ook een speciaal plekje krijgen. Vanuit de bv kunnen aparte spuitbussen besteld worden, waar de hele groep gebruik van kan maken.

Demi en Fay zijn van plan om weer kinderfeestjes in Utopia op te pakken. Ze weten nog niet goed hoe ze dit precies gaan aanpakken en welke prijzen erbij horen. Billy adviseert de twee om te kijken hoe eerdere kinderfeestjes in Utopia eraan toe gingen. Karin vertelt vervolgens dat vandaag de fitnesstoren voor de vrouwenruimte geleverd wordt. Verder is ze bezig met zoeken naar matjes die ook in de ruimte gebruikt kunnen worden. Samen met Billy zal ze vandaag ook kijken naar een nieuwe indeling van de winkel. René neemt weer het woord en vertelt aan de groep dat het koffiezetapparaat in bruikleen is. Er is een rekening binnengekomen van 1100 euro, aangezien er iets stuk was. Nadat iedereen zijn persoonlijke zegje heeft gedaan, gaan de ondernemers rustig weer hun eigen gang en is de vergadering ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *