Kevin vraagt Jessie waarom hij tactisch stemde op Chipp

Kevin vraagt Jessie waarom hij tactisch stemde op Chipp

Gisteren was de stemronde en vooral het feit dat Chipp op de bank is geëindigd kwam voor veel bewoners als een grote verrassing. Hij heeft deze plek gekregen door de stemmen van Jessie en Bas. De mannen maken er geen geheim van dat deze stemmen puur tactisch waren om te voorkomen dat Bas op de bank zou eindigen. Na een nachtje slapen zijn de bewoners nog steeds niet uitgeproken over de stemronde. Kevin en Jessie zijn al vroeg uit de veren en bespreken de tactische stemmen van Jessie. Kevin begrijpt het wel maar begrijpt niet waarom de keuze op Chipp is gevallen. Jessie legt hem uit dat de stemmen voor Chipp niet helemaal ongegrond waren omdat hij vindt dat Chipp zich wel wat meer mag laten zien. Maar ik heb er niet echt voor gekozen gaat hij verder. Kevin is op zijn beurt benieuwd waarom hij niet voor Fay is gegaan, aangezien Jessie met haar nog weleens kan botsen. Het maakt mij niet zoveel uit wie het is geworden antwoordt Jessie. Ik ben met Bas meegegaan, om hem van de bank te houden. En dit is gelukt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. maria at 10:03

    kom op zeg is bas nu niet lang genoeg daar moet hij er ook niet eens uit.
    maak plaats bas voor anderen of heb je buiten niets want daar binnen heb je ook nooit iets toegevoegt en daar valt jessie en billie nooit over.
    wel over andere die niets toevoegen.

  2. mar at 09:50

    kijk dit zijn dus de twee grootste gluipers van utopia Jessie &Bas jacco krijgt ook vieze streken waar je mee omgaat word je mee besmet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *