Bas maakt de derde opdracht van de Utopia Spelen bekend

Bas maakt de derde opdracht van de Utopia Spelen bekend

Over drie dagen staat de derde ronde van de Utopia Spelen 2.0 op het programma. Daarom heeft Bas afgelopen avond bekent gemaakt wat de opdracht zal zijn van deze week. Hij drukte op de zoemer om het zijn mede bewoners te vertellen. En terwijl de bewoners een plekje zoeken op de banken, zet Bas hiphop muziek op.

Daarna gaat hij voor de groep staan en hij deelt mee dat er vrijdag een rapbattle op het programma staat. De bewoners zullen het één op één tegen elkaar opnemen en het belooft een bikkelharde strijd te worden. Er mag hard tegen hard worden gespeeld, maar met een knipoog gaat hij verder. Het beste is om iemand kapot te maken zonder te schelden”, grapt Jessie. Met een glimlach benadrukt Bas. De inhoud van de teksten zal vergelijkbaar zijn met die van RoastTopia. Vervolgens maakt Bas bekend wie tegen wie zal gaan rappen. Billy neemt het op tegen Jessie. Fay tegen Chipp. Karin tegen Madilia. Kevin tegen Cemal. Demi tegen René. En door het ongelijke aantal deelnemers blijft Romy in haar eentje over. Beau die al door is naar de volgende ronde offert zichzelf op om voor spek en bonen mee te doen, zodat Romy wel een tegenstander heeft. En ook de potentiële bewoners zullen tegen elkaar moeten strijden tijdens deze challenge. Uiteindelijk zal de jury, bestaande uit Jacco, Bas en een mystery rapper, bepalen wie er met de winst vandoor gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *