Oud Utopia bewoner Rob komt langs bij het hek

Oud Utopia bewoner Rob komt langs bij het hek

Jeroen, Jeroen, mensen aan het hek wordt er geschreeuwd door de loods. Jeroen rent naar het hek gevolgd door een paar anderen bewoners. Bij het hek aangekomen treft hij oud Utopia bewoner Rob.

Maatje, hoe is het nou roept Jeroen. Ook Romy, Kevin, Cemal, Jessie en Jacco staan enthousiast bij het hek. Rob vertelt aan de nieuwsgierige bewoners waar hij op dit moment mee bezig is, maar zijn belangrijkste boodschap is voor Jeroen en Jessie. Hij zegt dat ze vol moeten houden en de handen in elkaar moeten slaan. Ik mis je af en toe wel hoor zegt Jeroen. Stap in die trein roept Romy, maar Rob grapt dat de trein er niet meer is. Hij zou graag zien dat de groep meer samenwerkt en er het allerbeste uithaalt. Met een goed gevoel gaat Rob weer weg en de bewoners praten nog wat na over zijn onverwachte bezoek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *